REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jablečno-skořicová nebo s medem? Poznejte koncert nových chutí irské whisky Paddy!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

PR - Irská whisky PaddyNa český trh vstupuje novinka, která potěší srdce všech milovníků whiskey a také ty, kteří dosud netušili, že whiskey milují. Paddy Classic, Devil´s Apple a Bee Sting – tři kousky pro všechny chutě: whiskey v čisté podobě, anebo v jedinečných kombinacích. Whiskey se skvělými příchutěmi odteď můžete nalévat přímo z lahve!


Přestože Paddy je na našem trhu žhavou novinkou, Irové znají tuto svou whiskey už velice dlouho. Vznikla v roce 1779, tehdy ještě pod názvem Cork Distilleries Company Old Irish Whiskey. Své jméno zdědila po výborném obchodníkovi této palírny – Paddymu Flahertymu, který svou milovanou whiskey díky svérázné technice prodeje proslavil v celém Irsku i v zahraničí. Jeho taktika byla prostá – kdo jednou ochutná, stane se zákazníkem, proto cestoval po irských pubech a naléval ji hostům.

Paddy pochází ze stejné palírny jako další známé irské whiskey – Jameson, Powers, Green Spot nebo Red Breast.

 

PR - Irská whisky Paddy

 

Paddy Classic

Jak už je u irských whiskey dobrým zvykem, i Paddy je třikrát destilovaná, vyniká tedy svou výjimečnou jemností. Je míchaná ze tří vysoce kvalitních složek – pot still whiskey, obilné whiskey a sladové whiskey. Její chuť je tedy dokonale harmonická s tóny oříšků, opékaného dřeva a medu. Chutná v čisté podobě, na ledu, ale i v míchaných drincích.

 

Paddy Devil´s Apple

unikátní alkoholický nápoj, který je kombinací irské whiskey, nejkvalitnější jablečné šťávy a skořice, což dohromady vytváří jedinečný chuťový zážitek. Ingredience se spolu smíchají, nechají se uležet zhruba jeden až dva dny a poté se stáčejí do lahví. Obsah alkoholu je 35 %.

 

Paddy Bee Sting

skvělé spojení jemné irské whiskey a prvotřídního irského medu je opravdovou delikatesou. Překvapí vás tóny vanilky, oříšků a především výrazná, bohatá chuť medu. Obsah alkoholu je 35 %.

 

Možná máte už teď jasného favorita, možná si ho zvolíte až po ochutnání, je ale jasné, že na Vaší příští domácí párty půjdou na dračku všechny tři. Každý z Vašich hostů si najde svůj oblíbený drink. A vy budete mít na všechny své přátele mnohem více času – teď už žádné míchání, jen prosté nalévání. Tak na zdraví!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Zavařujeme (sterilujeme), nakládáme zeleninu – ty nejlepší recepty na zpracování zeleniny na jednom místě!

Přes léto a na začátku podzimu je ten správný čas připravit si nějaké ty zeleninové dobroty na zimu. Zavařená zelenina ve sklenicích nám poslouží nejen jako chutná příloha, ale některé sterilované výrobky ze zeleniny jsou skvělé jako polotovar, surovina na přípravu různých dalších pokrmů, například teplých omáček, do polévek, pod maso, či na přípravu dušených příloh. Ty nejlepší recepty na zavařenou, případně nakládanou zeleninu, z naší databáze internetové kuchařky ReceptyOnLine.cz, najdete právě zde.

číst dále ...

Váhala spustil prodej sametové šunky k 30. výročí revoluce

Výrobce uzenin Váhala spustil prodej limitované edice „sametové šunky“ k 30. výročí „sametové revoluce“. Prodejem šunky chce podpořit klub cestovatelů Zikmunda a Hanzelky. Těmto dvěma cestovatelům byla svoboda, pravda a přátelství velmi blízkým tématem.

číst dále ...

Zakysané mléčné výrobky, ty se v lednici nikdy neztratí

V každodenním shonu většinou nebývá na přípravu složitých jídel čas. Rychlá odpolední svačinka, která dokáže zasytit, proto přijde vždycky vhod. Dopřejte si kvalitní zakysané mléčné výrobky, které jsou nejen lahodné, ale především vám dodají potřebné živiny. K dostání jsou v mnoha podobách, můžete je konzumovat rovnou, nebo je využít například k přípravě vynikající bublaniny ze sezónního ovoce.

číst dále ...

Prague Mussel Week se blíží. Zláká vás na netradiční spojení chutí?

Slávky po baskicku s chorizem, slávky na avokádu nebo pečené slávky na borovicovém jehličí. Už se vám sbíhají sliny a vaše duše (a žaludek) gastronomického dobrodruha plesá nadšením? Pak si v kalendáři vyznačte týden od 23. do 29. 9., kdy do desítek pražských restaurací přiveze food festival Prague Mussel Week 16 tun prvotřídních slávek z holandského Yerseke. A i pokud mořským „potvorám“ zrovna neholdujete, zkuste jim tentokrát dát šanci. Jedná se totiž o klenot mezi superpotravinami, který díky festivalu můžete ochutnat za poloviční cenu.

číst dále ...

Zachraň jídlo vydává svou první kuchařku a spouští e-shop

“100 receptů, rad a tipů, jak využít jídlo až do posledního kousku” je podtitul nové kuchařky Zachraň jídlo v kuchyni, která vychází v říjnu tohoto roku. Iniciativa Zachraň jídlo v receptech pracuje se surovinami, které v českých domácnostech nejčastěji zbývají. Smyslem knihy je snížit plýtvání na úrovni domácností. Kuchařku je možné si předobjednat na e-shopu a zisk z prodeje půjde na rozvoj vzdělávacích aktivit o plýtvání jídlem.

číst dále ...

S vinobraním mají co dělat také ekologičtí vinaři, zkuste bio víno!

Nacházející podzim neznamená čas sklizně pouze na polích či sadech, ale také na vinicích. Plné ruce práce mají i ti vinaři, kteří o vinnou révu pečují podle zásad ekologického zemědělství. Po vinobraní ze zralých kuliček hroznů následně vyrábějí bio víno. V čem spočívají jeho benefity a proč byste i při výběru lahve měli myslet především na kvalitu?

číst dále ...

Věnečky z odpalovaného těsta s vanilkovým krémem a šlehačkou

Dnes pro vás máme recept na naprosto luxusní věnečky. V receptu ve videu autorka videa zapomněla zmínit, že do pudinku zašlehává 180 g másla. Ovšem jinak jde o skvělý recept, který rozhodně stojí za vyzkoušení!

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy