REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hvězdy pečou makronky pro nadační fond Kolečko

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V pražské cukrárně Saint Tropez se bude v krátké době konat již druhá dobročinná akce. Tentokrát pořádá Lukáš Otys, spolumajitel cukrárny, na Mezinárodní den dětí pečení a prodej makronek se známými osobnostmi pro Nadační fond Kolečko.


KDE: Cukrárna Saint Tropez (dům U Nováků, Vodičkova 30, Praha 1)
KDY: 1. června 2017
ČAS: 14.30 až 18.00

Kupte si makronky z rukou herečky a ambasadorky Kolečka Lindy Rybové, modelky Renaty Langmannové, moderátorky Báry Hlaváčkové, moderátora Libora Boučka a v neposlední řadě také vzácného hosta, prezidenta mediální skupiny Lagardere Active ČR, pana Michela Fleischmanna. Hvězdy je pro vás pod taktovkou zkušené cukrářky ze Saint Tropez, Michaely Nosálové, s láskou upečou! „Máme to štěstí, že se do naší cukrárny lidé vracejí, vyrábíme zde sladkosti, třeba právě ty makronky, které dělají nám i zákazníkům radost, a tak jsme si řekli, že poprosíme pět známých tváří, aby nám pomohly makronky upéct a prodat, aby se vybralo co nejvíce
finančních prostředků pro ty, kteří pomoc potřebují,“ říká Lukáš, který má za sebou úspěšnou benefiční akci „Velikonoční beránek“.

Veškerý výdělek bude věnován Nadačnímu fondu Kolečko, který vybranou částkou přispěje na koupi vrtačky do FN v Krči. Šek tentýž den předá Lukáš Otys předsedkyni správní rady Kolečka, paní Lindě Jandové. „Jsem moc rád, že se nám po úspěšné beránkové akci povedlo zorganizovat další, a budeme všichni doufat, že se nám na vrtačku podaří přispět co nejvyšší částkou,“ dodává Otys.

Akci podporuje Frekvence 1.

Poznámka redakce:

Nadační fond Kolečko podporuje od roku 2004 finančně a materiálně Centra dětské traumatologie a realizuje programy prevence úrazů dětí zejména v silničním provozu. Jejich cílem je zlepšit a urychlit proces léčení pomocí moderních přístrojů a pomůcek a zpříjemnit pobyt v nemocnici. NF Kolečko je členem Asociace nadačních fondů Fóra dárců a Evropské charty bezpečnosti silničního provozu.

Něco o cukrárně Saint Tropez:
Vyhlášená pražská cukrárna ve Vodičkově ulici, v domě U Nováků je projektem francouzské rodiny Musso, české rodiny Nosálových a Lukáše Otyse. V roce 2013 získala titul Cukrárna roku a stále si drží ten nejvyšší sladký standard. Všechny výrobky francouzské a české cukrařiny včetně čokoládových pralinek vznikají přímo v jejich prosklené provozovně před očima zákazníků. Jako jedni z mála se pyšní titulem Valrhona expert, který dostávají pouze podniky vykazující dlouhodobě nejvyšší kvalitu cukrářských výrobků. Saint Tropez je navíc jedinou cukrárnou, do které se jezdí pravidelně učit francouzští cukráři.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

12 nejlepších receptů z medvědího česneku

Medvědí česnek je poslední roky novým hitem českých kuchyní a to především v jarním období, kdy se objevuje hlavně v lužních lesích na bohatých půdách, kde vytváří doslova kobercové porosty. Najdeme ho od března do května, pak zasychá a jeho růst přestává. Ovšem pokud si medvědí česnek naložíte, můžete ho používat po celý rok! V tomto našem výběru najdete několik nejlepších vyzkoušených receptů na medvědí česnek, ale také recepty na pokrmy ochucené právě tímto pokladem, medvědím česnekem.

číst dále ...

4 nejlepší třešňové Cake Pops recepty

Tak dobré a přitom tak rychle pryč. Třešně jsou jedna z těch typicky letních surovin, která je pryč dřív, než se rozkoukáte. Vrhněte se na ně tento rok pořádně a až se vám přejí čerstvé, zakomponujte je do dezertů! Hitem jsou teď dezerty, které si každý jednoduše vezme do ruky bez složitého krájení a oddělování.

číst dále ...

3 okamžiky, kdy se vyhnout cukru a vsadit na svačinku plnou bílkovin

Když nás trápí pocit hladu, zaženeme ho jídlem. Spousta potravin ho dokáže přirozeným způsobem potlačit, obzvlášť potom ty, které jsou bohaté na proteiny a navozují rychlý pocit sytosti. Jiné zase naopak ovlivňují chutě a je lepší se jim vyhnout obloukem. Jsou to ty s vysokým glykemickým indexem, které sice „zaplácnou“, ale zanedlouho se žaludek ozve znovu a o to silněji. Obzvlášť pozor si dejte na potraviny, v kterých byste nenápadně ukrytý cukr nečekali. Ozývá se hlad nevhod? Zažeňte ho unikátní proteinovou tyčinku bez přidaného cukru.

číst dále ...

Bageterie Boulevard uvádí nové menu podle známého izraelského šéfkuchaře, jako první ho ochutnal izraelský velvyslanec

Zákazníci Bageterie Boulevard možnost ochutnat nové sezónní Chef Menu, které pro ně sestavil přední izraelský šéfkuchař Charlie Fadida z Tel Avivu. V menu hrají prim chutě i suroviny typické pro izraelskou kuchyni. Kromě dvou různých baget a polévky se v rámci řady Balanced calories představí také vegetariánský burger a veganský wrap. Nové Chef Menu je dostupné na všech pobočkách Bageterie Boulevard. Jako první menu ochutnal velvyslanec Státu Izrael v České republice Daniel Meron.

číst dále ...

Zpestřete si grilování prvním nutričně kompletním rostlinným burgerem od české Many

Česká firma Mana přišla s novinkou, kterou je první nutričně kompletní rostlinný burger na světě. I přes jeho rostlinný původ neztrácí tento burger nic na chuti ani textuře. Díky intenzivnímu vývoji se podařilo vytvořit burger, který chutná stejně dobře jako ty masové, má pevnou strukturu, a přitom je i skvěle šťavnatý. ManaBurger není jen pro vegany, ale i pro ty, kteří mají rádi chuť poctivého burgeru z hovězího masa, ale chtějí si místo něj občas dopřát zdravější a nutričně plnohodnotnou alternativu vyrobenou s výrazně nižším dopadem na planetu. Výroba tohoto burgeru je totiž výrazně šetrnější k životnímu prostředí než produkce hovězího masa. Energetická náročnost je o polovinu nižší a spotřeba vody dokonce o 99 %.

číst dále ...

Zelenina jako strašák dětských talířů

Zelenina – základní potravina, která by měla mít své místo v dospělém, ale i dětském jídelníčku. Jenže donutit děti zeleninu jíst, bývá občas problém. Můžete ji ale šikovně schovat do jídel, ve kterých nepůjde tolik poznat. Přinášíme vám tipy, jak udělat pokrmy ze zeleniny atraktivnější a taky chutnější.

číst dále ...

Netradiční recepty ze zeleniny

Ani vás už nebaví neustálé vymýšlení receptů? Rádi byste uvařili něco nového, chutného, barevného a zároveň plného vitamínů? Sáhněte do spíže po zelenině a zkuste tentokrát připravit netradiční pokrmy, které zachutnají nejen vám, ale celé rodině!

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy