REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hvězdy pečou makronky pro nadační fond Kolečko

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V pražské cukrárně Saint Tropez se bude v krátké době konat již druhá dobročinná akce. Tentokrát pořádá Lukáš Otys, spolumajitel cukrárny, na Mezinárodní den dětí pečení a prodej makronek se známými osobnostmi pro Nadační fond Kolečko.


KDE: Cukrárna Saint Tropez (dům U Nováků, Vodičkova 30, Praha 1)
KDY: 1. června 2017
ČAS: 14.30 až 18.00

Kupte si makronky z rukou herečky a ambasadorky Kolečka Lindy Rybové, modelky Renaty Langmannové, moderátorky Báry Hlaváčkové, moderátora Libora Boučka a v neposlední řadě také vzácného hosta, prezidenta mediální skupiny Lagardere Active ČR, pana Michela Fleischmanna. Hvězdy je pro vás pod taktovkou zkušené cukrářky ze Saint Tropez, Michaely Nosálové, s láskou upečou! „Máme to štěstí, že se do naší cukrárny lidé vracejí, vyrábíme zde sladkosti, třeba právě ty makronky, které dělají nám i zákazníkům radost, a tak jsme si řekli, že poprosíme pět známých tváří, aby nám pomohly makronky upéct a prodat, aby se vybralo co nejvíce
finančních prostředků pro ty, kteří pomoc potřebují,“ říká Lukáš, který má za sebou úspěšnou benefiční akci „Velikonoční beránek“.

Veškerý výdělek bude věnován Nadačnímu fondu Kolečko, který vybranou částkou přispěje na koupi vrtačky do FN v Krči. Šek tentýž den předá Lukáš Otys předsedkyni správní rady Kolečka, paní Lindě Jandové. „Jsem moc rád, že se nám po úspěšné beránkové akci povedlo zorganizovat další, a budeme všichni doufat, že se nám na vrtačku podaří přispět co nejvyšší částkou,“ dodává Otys.

Akci podporuje Frekvence 1.

Poznámka redakce:

Nadační fond Kolečko podporuje od roku 2004 finančně a materiálně Centra dětské traumatologie a realizuje programy prevence úrazů dětí zejména v silničním provozu. Jejich cílem je zlepšit a urychlit proces léčení pomocí moderních přístrojů a pomůcek a zpříjemnit pobyt v nemocnici. NF Kolečko je členem Asociace nadačních fondů Fóra dárců a Evropské charty bezpečnosti silničního provozu.

Něco o cukrárně Saint Tropez:
Vyhlášená pražská cukrárna ve Vodičkově ulici, v domě U Nováků je projektem francouzské rodiny Musso, české rodiny Nosálových a Lukáše Otyse. V roce 2013 získala titul Cukrárna roku a stále si drží ten nejvyšší sladký standard. Všechny výrobky francouzské a české cukrařiny včetně čokoládových pralinek vznikají přímo v jejich prosklené provozovně před očima zákazníků. Jako jedni z mála se pyšní titulem Valrhona expert, který dostávají pouze podniky vykazující dlouhodobě nejvyšší kvalitu cukrářských výrobků. Saint Tropez je navíc jedinou cukrárnou, do které se jezdí pravidelně učit francouzští cukráři.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

25 nejlepších receptů na pečené vánoční cukroví

Vybrali jsme pro vás ty nejlepší recepty z naší databáze internetové kuchařky ReceptyOnLine.cz na pečené vánoční cukroví. Snad náš výběr vás bude inspirovat a pomůže vám s rozhodnutím, které vánoční cukroví letos upečete.

číst dále ...

Konec vánočnímu shonu! Začněte letos s přípravou cukroví včas

Vánoce se blíží mílovými kroky a sladké dobroty v podobě voňavého cukroví jsou jejich neodmyslitelnou součástí. S některými druhy je ideální začít s předstihem, jiné stačí připravit těsně před Štědrým dnem. Vyhněte se předvánočnímu stresu a upečte si s námi cukroví, které si nejlépe vychutnáte pořádně odleželé!

číst dále ...

Poctivý podzimní vývar krok za krokem

Barevné podzimní dny plné sluníčka již vystřídalo sychravé počasí, které pomalu ale jistě hlásí příchod zimy. Buďte na pochmurné období připraveni a dopřejte vašemu tělu ty správné vitamíny, aby se mohlo bránit nejrůznějším nachlazením. Připravte si poctivý vývar, který obsahuje řadu prospěšných minerálů a pokud nebudete šetřit zeleninou, tak i vitaminů. Prozradíme vám, jak připravit ten nejlepší!

číst dále ...

Vánoční řízečky vyladěné k dokonalosti

Štědrovečerní tabule je v každé rodině jiná, ale vždy jde o nejslavnostnější večeři celého roku a podle toho by měla vypadat i chutnat. Tradiční bramborový salát, rybí nebo hrachová polévka, losos, smažený kapr či křupavé lehké kuřecí řízky, všechny tyto pokrmy mají jedno společné, jsou připravovány s láskou a precizností pro své nejbližší. Drůbežářský závod Klatovy přináší tipy pro milovníky kuřecího masa, kteří si chtějí připravit na štědrovečerní stůl lehké a šťavnaté řízky, po kterých se jen zapráší.

číst dále ...

Hřejivé, vydatné a lokální: Vyzkoušejte listopadové recepty

Listopad je pro mnohé z nás měsícem studených dní a brzkých večerů, kdy bychom nejraději trávili čas zachumlaní celý den do deky. Zažeňte chmury s naší porcí listopadových receptů, které vás krásně zahřejí a dodají vám energii. Ve všech receptech hrají prim lokální produkty, které si v roce 2021 vysloužily značku kvality Regionální potravina, oceňující jen ty nejlepší výrobky napříč regiony. Tentokrát jsme zařadili lesní špek, který Michal Šnebergr vyrábí v Pošumaví, lahodný sýr z Kryzanovy farmy v jižních Čechách, tvaroh z Vysočiny a na závěr tradiční tvargle z Olomouckého kraje. Přejeme dobrou chuť!

číst dále ...

Lahodný podzimní štrůdl ze sezónních jablek: Víte, jak na ten nejlahodnější?

Štrůdl nebo jinými slovy jablečný závin, je známý od nepaměti. Přestože pochází od našich jižních sousedů, stal se oblíbeným natolik, že ho považujeme téměř za národní pokrm. S rozinkami, se skořicí, ořechy i s jablky nebo tvarohem – variant existuje nespočet a recepty se většinou dědí z generace na generaci. Vyzkoušejte si společně s námi recept na nefalšovaný jablečný závin tak, jak ho znáte od dětství – jemné, křupavé těsto a plněný velkými kousky jablek se skořicí a opraženou strouhankou!

číst dále ...

Vepřové maso jako klasika české kuchyně

Snad žádné jiné maso se na českých jídelníčcích neobjevuje tak často jako vepřové. Každý z nás ho za rok sní kolem 43 kg, což je více než polovina celkového množství masa, které zkonzumujeme. Vepřové ale není jen krkovice či plec, v kuchyni nabízí opravdu široké možnosti využití.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy