REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hvězdy pečou makronky pro nadační fond Kolečko

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V pražské cukrárně Saint Tropez se bude v krátké době konat již druhá dobročinná akce. Tentokrát pořádá Lukáš Otys, spolumajitel cukrárny, na Mezinárodní den dětí pečení a prodej makronek se známými osobnostmi pro Nadační fond Kolečko.


KDE: Cukrárna Saint Tropez (dům U Nováků, Vodičkova 30, Praha 1)
KDY: 1. června 2017
ČAS: 14.30 až 18.00

Kupte si makronky z rukou herečky a ambasadorky Kolečka Lindy Rybové, modelky Renaty Langmannové, moderátorky Báry Hlaváčkové, moderátora Libora Boučka a v neposlední řadě také vzácného hosta, prezidenta mediální skupiny Lagardere Active ČR, pana Michela Fleischmanna. Hvězdy je pro vás pod taktovkou zkušené cukrářky ze Saint Tropez, Michaely Nosálové, s láskou upečou! „Máme to štěstí, že se do naší cukrárny lidé vracejí, vyrábíme zde sladkosti, třeba právě ty makronky, které dělají nám i zákazníkům radost, a tak jsme si řekli, že poprosíme pět známých tváří, aby nám pomohly makronky upéct a prodat, aby se vybralo co nejvíce
finančních prostředků pro ty, kteří pomoc potřebují,“ říká Lukáš, který má za sebou úspěšnou benefiční akci „Velikonoční beránek“.

Veškerý výdělek bude věnován Nadačnímu fondu Kolečko, který vybranou částkou přispěje na koupi vrtačky do FN v Krči. Šek tentýž den předá Lukáš Otys předsedkyni správní rady Kolečka, paní Lindě Jandové. „Jsem moc rád, že se nám po úspěšné beránkové akci povedlo zorganizovat další, a budeme všichni doufat, že se nám na vrtačku podaří přispět co nejvyšší částkou,“ dodává Otys.

Akci podporuje Frekvence 1.

Poznámka redakce:

Nadační fond Kolečko podporuje od roku 2004 finančně a materiálně Centra dětské traumatologie a realizuje programy prevence úrazů dětí zejména v silničním provozu. Jejich cílem je zlepšit a urychlit proces léčení pomocí moderních přístrojů a pomůcek a zpříjemnit pobyt v nemocnici. NF Kolečko je členem Asociace nadačních fondů Fóra dárců a Evropské charty bezpečnosti silničního provozu.

Něco o cukrárně Saint Tropez:
Vyhlášená pražská cukrárna ve Vodičkově ulici, v domě U Nováků je projektem francouzské rodiny Musso, české rodiny Nosálových a Lukáše Otyse. V roce 2013 získala titul Cukrárna roku a stále si drží ten nejvyšší sladký standard. Všechny výrobky francouzské a české cukrařiny včetně čokoládových pralinek vznikají přímo v jejich prosklené provozovně před očima zákazníků. Jako jedni z mála se pyšní titulem Valrhona expert, který dostávají pouze podniky vykazující dlouhodobě nejvyšší kvalitu cukrářských výrobků. Saint Tropez je navíc jedinou cukrárnou, do které se jezdí pravidelně učit francouzští cukráři.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy