REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovací koření

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

… kromě užití při grilování, pečení a dušení všech druhů mas včetně rybího, je vhodné i do masových rolád a uzenin …


Skládá se se především z kari, černého pepře, chilli, červené papriky, dobromyslu, koriandru, hořčice, nového koření, kmínu a šalvěje. Důležitý je i podíl soli v této směsi určené především ke grilování. Někdy se v grilovacím koření objevuje také sušený česnek a cibule.

Kromě užití při grilování, pečení a dušení všech druhů mas včetně rybího, je vhodné i do masových rolád a uzenin.

Aplikace při grilování je možná jak přímo na maso, tak jako součást oleje. Směs s olejem smícháme a maso touto směsí po celou dobu grilování potíráme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy