REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Červen ve znamení slovenských šéfkuchařů na TV Paprika

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Oblíbená stanice TV Paprika si pro milovníky kuchařských show připravila červnový program nabitý skvělými relacemi o vaření. Program odstartuje už 7. června v 18:00 pořadem S šéfkuchařem okolo světa s Gabom Kocákom, dále hned v 18:30 vám do kuchyně vnese barevný nádech Mimi Šramová v nové kuchařské show Barevný svět s Mimi a v 19:00 se můžete těšit na pořad Pepeho zdravá kuchyně na TV Paprika.


Procestujte svět s kuchařskou show

Rádi na dovolených ochutnáváte místní speciality a dostali jste chuť na pravý indický dahl, italské těstoviny či francouzský quiche, ale nevíte, jak je připravit? Jelikož v momentální situaci můžeme cestovat spíše jen prstem po mapě, právě kuchyň může být místem, kde se alespoň trochu nasytí vaše cestovatelská duše. Neprobádané chutě orientu a středomořské kuchyně vás zlákají v kuchařské show S šéfkuchařem kolem světa s Gabom Kocákom na ta správná místa.

 

 

Pestrobarevná kuchyně

Barvy nám do života vnášejí novou energii a pozitivní náladu. Proč bychom je nemohli zakomponovat i do vaření a pečení? Mimi Šramová vám v nové kuchařské show Barevný svět s Mimi ukáže, jak na to! Velmi ráda v kuchyni používá thajské jedlé květiny, které každému jídlu dodají ten správný šmrnc. Nebojte se experimentovat a vneste do vaření nový barevnější vánek, kterým překvapíte vaše okolí. Mimi vás naučí připravit typická slovenské jídla, jako jsou brynzové halušky, domácí kuřecí polévka, či různé rychlé snacky a pomazánky.

 

 

Zdravá kuchyně

Málokdo má v dnešní době čas strávit u sporáku pár hodin denně. Raději si vybíráme jednoduché rychlé recepty, i když ne ty nejzdravější. Právě kuchař Peter Kobliha alias Pepe vám v kuchařské show Pepeho zdravá kuchyně ukáže, jak připravit nejen chutná, ale především zdravá a výživná jídla. V současnosti už není problém sehnat ingredience z celého světa, stačí mít jen dobrý recept. Právě s ním vám pomůže kuchař Pepe, se kterým se naučíte připravit například ořechový paleo koláč bez mouky a cukru, extra hořké čokoládové muffiny či banánové palačinky s kokosovým cukrem.

 

 

Zajímáte se o zdravou kuchyni nebo raději zkoušíte mezinárodní chutě? A co takhle přidat do vaření trochu fantazie a barev? Chcete-li se inspirovat novými recepty sledujte hned 3 kuchařské show za sebou od 7. června v 18:00 S šéfkuchařem kolem světa s Gabo Kocákom, v 18:30 Barevný svět s Mimi Šramovou a v 19:00 Pepeho zdravá kuchyně na TV Paprika.

 

O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se zaměřují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI – Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný na celé řadě platforem, včetně HD služeb, a nabízí verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také tak populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Chřestová sezóna je tu! Inspirujte se našim výběrem 14 nejlepších receptů z chřestu

Nejlepší osvědčené recepty na přípravu chřestu na jednom místě. Vyzkoušejte zapékaný, grilovaný nebo vařený chřest. Ovšem chřest můžete také zamrazit nebo naložit, sterilovat a využít pak v kuchyni po celý rok!

číst dále ...

Jídlo u ledu: Jak správně mrazit a co do mrazničky nepatří

Od dob, kdy se potraviny uchovávaly ve vrstvě soli, aby vydržely, už nějaký čas uplynul. Dnes nechybí v žádné domácnosti mraznička, která nám umí vytrhnout trn z paty, když dojdou čerstvé potraviny, zvládne pojmout nával masa ze zabijačky nebo obří várku ovoce ze zahrádky. I mražení potravin ale má svá pravidla. Čím se řídit, aby vám jídlo v mrazničce vydrželo a hlavně chutnalo?

číst dále ...

Trhané vepřové i hovězí maso krok za krokem

Ozvláštněte svou grilovací párty pochoutkou v podobě trhaného masa. Vybírat lze z kousků hovězích i vepřových, vždy ale volte kvalitu. Jen ta dodá vaší gurmánské specialitě tu pravou chuť.

číst dále ...

BRANDNOOZ BOX KVĚTINOVÁ NADÍLKA 2021 – balíček plný novinek

Přišlo jaro a s ním i další Brandnooz box pro rok 2021, který přinesl inspiraci nových chutí a zajímavých produktů k otestování. Nyní se s námi ponořte do nového boxu a pojďme zhodnotit produkty.

číst dále ...

Recepty s regionální potravinou – Rychle, chutně a lokálně – zkuste naše červnové recepty

Co nám přinese červen? Že by ještě aprílové počasí jako v květnu? Těžko soudit. Ale rozhodně si zase můžete začít chystat zástěry a připravit se na pořádnou dávku receptů z lokálních surovin a výrobků. Farmáři ocenění Regionální potravinou si totiž zaslouží, abychom jejich jedinečné produkty znali a zamilovali si je. Vyrábějí je totiž s láskou a touhou poskytnout nám originální chuťový zážitek. Protentokrát jsme je zakomponovali do pečených rajčat, trhacího bochníku se sýrem a česnekem, kuřecích špízů na medu a pivě a maltašek plněných griliášem. Jde o originální, ale přitom lehké pohoštění pro přátele u grilu a piva.

číst dále ...

Celozrnná mouka jako důležitý zdroj vlákniny

Počet lidí, kteří se zajímají o své zdraví, správnou životosprávu a s tím související zdravou výživu se v posledních letech stále zvyšuje. Při výběru potravin proto hledíme nejen na to, jak potravina vypadá a chutná, ale stále častěji nás také zajímá, jaké výživové nebo zdravotní benefity nabízí. Jednou z látek, kterých máme v našich podmínkách výrazně méně než by bylo vhodné, je vláknina. K jejímu doplnění přitom stačí jednoduchý trik – vyměňte bílou mouku za celozrnnou.

číst dále ...

V Česku výrazně vzrostl počet flexitariánů. Lidí, kteří konzumují maso jen příležitostně je už jedna čtvrtina

Češi jsou nadále převážně národem masožravců, masné produkty pravidelně do svého jídelníčku zařazuje celých 69 % populace. Výrazně však vzrůstá počet těch, kteří maso či ryby konzumují pouze příležitostně. Dle dat z aktuálního výzkumu FMCG Gurus pro Českou veganskou společnost je občasných konzumentů masa aktuálně v Česku 25 %. Maso vůbec nekonzumuje 6 % respondentů.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy