REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

BRAND BOX VÁNOCE 2022 – balíček plný novinek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pojďme si představit poslední Brand box pro rok 2022, který opět přináší inspiraci nových chutí a zajímavých produktů k otestování. Ponořte se s námi do zhodnocení produktů. Značka Bombus Energy představuje novou řadu zdravých, bezlepkových ovesných tyčinek Low Sugar s velmi nízký obsahem cukru, jejichž základ tvoří mimo ovesných vloček také mléčná maltitolová čokoláda, která tyčinkám dodává intenzivní čokoládovou chuť bez zbytečné sladkosti, a přitom si stále zachovává charakter zdravého produktu a vynikající chuti. Můžete ochutnat BOMBUS LOW SUGAR COCOA & CHOCOLATE, BOMBUS LOW SUGAR VANILLA & CHOCOLATE nebo BOMBUS LOW SUGAR SALTY CARAMEL & CHOCOLATE. Cena tyčinky je 29,90,- Kč (40 g)…


Trend obliby oříškových pomazánek roste, proto Vám představujeme novinku SNICKERS CREAMY SMOOTH PEANUT. Menší kousky plné jemné arašídové pomazánky, karamelu a čerstvě opražených arašídů. Vše v lahodné mléčné čokoládě Snickers. Cena 17,90,- Kč (36,5 g).

 

 

Ocenili jsme Tchibo Barista Classic. Je unikátní směsí zrnek kávy Arabica z Brazílie, pražená metodou pomalého bubnového pražení, která má již stoletou tradici. Delší doba pražení poskytuje vybraným kávovým zrnkům více času na rozvinutí jejich jedinečného charakteru. Káva je určená jak pro milovníky tradičního šálku kávy („turka“), tak i pro milovníky alternativních způsobů přípravy, jako je moka konvička, filter a frenc press. Káva má certifikaci Rainforest Alliance. Cena kávy je 169,90,- Kč. (250 g).

Velmi nás zaujala novinka, kterou značka Vitana jako první uvedla na českém trhu Tou jsou ochucené cukry, které stále patří mezi využívané pomocníky při pečení sladkých dobrot. Vyzkoušet můžete cukr mandlový nebo cukr rumový. Cena je 8,90,- Kč (20 g).

Bonduelle nabízí řadu zeleninových jídel, která jsou chutná a dají se snadno připravit na mnoho různých způsobů. Pro každé jídlo byla zelenina Bon menu Rustica pečlivě vybrána, připravena na olivovém oleji a dochucena bylinkami tak, aby vytvořila lahodný pokrm, který potěší vaše smysly. Díky rychlé přípravě se tak stane inspirací pro každodenní vaření. Složení produktu: Brambory, zelené fazolky, žampiony, mrkev, cibulka, koření. Cena je 61,90,- Kč (425 ml).

Další novinkou je limitovaná edice Vinea Kumštu Moštu s moruší černou. Je vytvořená ve spolupráci se slovenskými a českými vinaři. Spojili jsme v ní chuť lokálního hroznového moštu se sladkokyselou štávou moruše černé. Novinka je bez přidaného cukru, konzervantů, aromat a barviv. Cena produktu je 34,90,- Kč (330 ml).

V boxu také najdete mletý mák značky Lagris. Výrobek obsahuje 100 % máku, je tedy bez konzervantů či jiných aditiv, navíc je již pomletý, takže připraven k okamžitému použití. Cena je 39,90,- Kč (200 g).

Více informací k boxům a recenzím najdete na www.novinkyschuti.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Nejlepší velikonoční recepty. Výběr 20 nejvyhledávanějších velikonočních receptů z webu ReceptyOnLine.cz

Velikonoce máme pomalu za dveřmi a tak je třeba vytáhnout z virtuálního šuplíku ty nejlepší a hlavně osvědčené velikonoční recepty například na beránka, slanou bábovku, jidáše, velikonoční sekanou, nádivku ….

číst dále ...

Přivítejte jaro s kvalitními potravinami

Jaro, to znamená spoustu slunce, venkovních aktivit a odlehčené pokrmy. A jak jinak začít další jarní den než pořádnou snídaní? Ať se rozhodnete pro domácí granolu, nebo bulku s bylinkovým máslem, vyberte si na jejich přípravu kvalitní suroviny. A jak je poznáte? Při čtení jednotlivých etiket věnujte pozornost značkám kvality. Výrobky označené logy Klasa, Regionální potravina nebo BIO najdete mezi čerstvými i trvanlivými výrobky.

číst dále ...

Sicilská fregola na dva způsoby — drobná těstovina, kterou stojí za to vyzkoušet

Fregola je název pravděpodobně nejroztomilejší těstoviny na světě. Malé kuličky z tvrdé semoliny dohromady tvoří pokrm se strukturou spíše podobný cous cousu nebo rýži. Jsou tedy ideálním parťákem pro spoustu omáček, které se s nimi krásně smísí, a to obzvlášť pokud zvolíte ty řezané na bronzových formách, které mají drsnější povrch, na němž omáčka ještě lépe drží. Vyzkoušejte náš recept s hráškem, který je předzvěstí blížícího se jara nebo verzi s omáčku z pečených paprik a chorizem. Oba recepty obsahují bohatou chuť uzenin i šťavnatost zeleniny, takže ve vašich ústech, a snad i na duši, navodí pocit harmonie.

číst dále ...

Kaše na sto způsobů

Kaše představují především pro vyznavače zdravého životního stylu populární variantu vyvážené snídaně. Svou oblíbenost si kaše získaly díky rychlé a snadné přípravě, široké variabilitě a v neposlední řadě také tím, že dodají tělu energii na část dne a skvěle zasytí. Navíc chladnější období roku jsou jako stvořená pro teplou snídaňovou kaši.

číst dále ...

David porazil Goliáše: Česká firma z Polabí vyhrála soudní spor o oblíbený drobený dort nad nadnárodním potravinářským gigantem

Světový potravinářský koncern Dr. Oetker zažaloval tuzemskou firmu Labeta za prodej směsi na dezert, který vyobrazením na obalu připomíná jejich výrobek Krtkův dort. Nyní však odvolací soud rozhodl, že žalovaný se žádné nekalé soutěže nedopustil. Společnost Labeta smí tedy nadále svou směs na Drobený dort prodávat, navíc jí byla přiznána plná náhrada nákladů řízení před soudy obou stupňů.

číst dále ...

Velikonoce jsou za dveřmi. Hospodyňky by měly zbystřit

Vítání jara, oslava plodnosti a zrození nového života. Tak by se daly ve zkratce popsat jedny z nejvýznamnějších křesťanských svátků v roce, které se kvapem blíží. Tyto svátky se ale pojí také s konzumací kvalitních pokrmů, kterých bude v každé domácnosti víc než požehnaně. A není to jen o vejcích, která každého při pomyšlení na Velikonoce napadnou jako první. O Velikonoční neděli, nazývané také Boží hod velikonoční, končí takzvaný čtyřicetidenní půst. Období, během něhož bychom měli do našeho jídelníčku zařadit odlehčené pokrmy. Základem postních pokrmů jsou vařené obiloviny, luštěniny, vařená zelenina nebo například kvašené zelí. Tedy jídla, která nejsou hutná a jsou pro náš organismus dobře stravitelná a zdravá. Tento půst zahajuje Popeleční středa jako jeden ze dvou nejpřísnějších postních dnů v roce.

číst dále ...

Nahraďte cukr medem, prospějete tělu i chuti

Slazení cukrem je už desítky let běžnou praxí v každé kuchyni. Přitom se jedná o takového nenápadného „sladkého“ zabijáka. Problém je v použití rafinovaného cukru, kterému se ne nadarmo přezdívá bílý jed. Jak ale omezit cukr a přitom se nevzdat oblíbené sladké chuti? Ideální alternativou je zejména med. Chutná skvěle, je zdravý a osladíte s ním nejen šálek čaje. V dřívějších dobách bylo slazení medem zcela přirozenou součástí české kuchyně a med se užíval i jako lék.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy