REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

BRAND BOX PODZIM 2022 – box plný novinek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Se začátkem podzimu je tu nový Brand boxu, který přinesl inspiraci nových chutí a zajímavých produktů k otestování. Tak neváhejte a pojďte se s námi podívat, jaké novinky box obsahoval. První novinkou v boxu jsou tenké dlouhé tyčinky Havlík řady Bella Italia. Tyčinky italského typu z výběrové mouky s olivovým olejem a zcela jedinečným způsobem pečení. Tak lze nazvat tento originální, téměř manuálně vyráběný produkt z Havlíkovy pekárny. Bíložlutá barva jasně specifikuje, že jde o čistý natur produkt, ve kterém jsou pouze přírodní ingredience bez vedlejších technologických procesů. O tom jsou přesně tyčinky řady Bella Italia. Box obsahoval tyčinky classic a bylinkové. Cena balené je 26,90 Kč (220 g)…


Další novinkou jsou nové čokolády Orion, které překvapí lahodnou kombinací karamelu, křupavých ingrediencí a mléčné čokolády. Dopřát si je můžete ve variantě s lískovými oříšky nebo kousky sušenek, v obou případech vás čeká jedinečný a nabitý chuťový zážitek! Cena je 37,90 Kč (87 g).

 

 

Pro každodenní pečení domácího sladkého i slaného pečiva (bábovky a perníky, kynuté buchty, koláče, sušenky a cukroví, palačinky, chléb, rohlíky, housky) se hodí Špaldová mouka – Babiččina volba. Babiččina volba nabízí dvě varianty – špaldová hladká a velmi jemně mletá špaldová celozrnná, která obsahuje všechny cenné složky z celého špaldového zrna (z obalu, endospermu i klíčku). Špaldovou mouku můžete použít místo běžné pšeničné mouky v mnoha receptech na vaše oblíbené moučníky. Cena mouky je 49,90 Kč (1 kg).

Pokud máte rádi netradiční chutě, Birell nabízí spotřebitelům nové varianty šťavnatých radlerů v limitované edici. Novinka Višeň & Ostružina je stejně jako stávající nápoje Birell bez umělých sladidel, barviv a konzervantů a díky vysokému podílu ovocných šťáv potěší plnou chutí zralého ovoce. Cena Birellu je 19,90 Kč (500 ml).

Pro milovníky kávy je tu nové Jacobs Cappuccino. Vychutnej si své Jacobs Cappuccino s nadýchanou krémovou pěnou jako z kavárny. Nyní si jej můžeš jednoduše připravit i doma. Příprava je neodolatelně snadná. ZALIJ, MÍÍÍCHEJ, VYCHUTNEJ. Vyzkoušej i další příchutě! Cena je 64,90 Kč (8 samostatně balených porcí po 11,6 g, celkem 92,8 g).

Ochutnejte nesmírně vesmírně dobré mini cookies BONAVITA – Space cookies s obsahem lahodné bílé čokolády! Díky celozrnné mouce mají vysoký obsah vlákniny, která vás zasytí na delší dobu. Cena je 54,90 Kč (250 g).

Otevřete sáček a vzduchem se rozline vůně letní grilovačky. Jen si dejte. Low carb chipsy od KetoDiet s příchutí barbecue vám dietu nenaruší. A chutnají dokonale. Cena chipsu je 49 Kč (25 g).

Dalším produktem v boxu byla pasírovaná rajčata od Podravky. Stejně jako další výrobky z rajčat od společnosti Podravka jsou vyrobena zcela přírodní cestou, a to bez přídavku soli či jiných ingrediencí. Jsou bez „éček“, konzervantů a barviv, naopak s vysokým obsahem zdraví prospěšných lykopenů. Dopřejte svým pokrmům opravdovou chuť rajčat, která dozrála pod středomořským sluncem a byla zpracována do 24 hodin od sběru. Cena je 24,90 Kč (500 g).

Více informací k boxům a recenzím najdete na www.novinkyschuti.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

25 nejlepších receptů na pečené vánoční cukroví

Vybrali jsme pro vás ty nejlepší recepty z naší databáze internetové kuchařky ReceptyOnLine.cz na pečené vánoční cukroví. Snad náš výběr vás bude inspirovat a pomůže vám s rozhodnutím, které vánoční cukroví letos upečete.

číst dále ...

Znáte červené kiwi?

Kiwi je stálicí mezi exotickým ovocem. Během zimních měsíců je na českých stolech velmi oblíbené a zná ho úplně každý. Tedy pokud jde o zelené kiwi. Znáte ale kiwi červené? Svým oválným tvarem a hnědou slupkou je velmi podobné svému zelenému protějšku, ale jeho slupka nemá chloupky. Po rozkrojení se liší barvou, která je spíše žlutá a přechází až do červena. Rozdíl je také v chuti, která je jemnější a méně výrazná. Červené kiwi je však, stejně jako to zelené, plné vitamínů a dalších tělu prospěšných látek.

číst dále ...

Příběh značky McCain, hranolkové legendy

Znáte legendární hranolky, které se připravují pečením v troubě bez oleje? Přesně tak, jde o značku McCain, která doslova přepsala postup přípravy hranolků v českých domácnostech. Víte však o tom, že společnost McCain vznikla v Kanadě jako rodinná firma, a ještě i dnes čerpá ze svých „rodinných kořenů“? Společnost podporuje generace farmářů na celém světě a společně aplikují principy udržitelného a regenerativního zemědělství. „Doufáme, že sdílením našich záměrů se světem inspirujeme ostatní, aby se zapojili,“ říká Max Koeune, prezident a generální ředitel McCain Foods Limited.

číst dále ...

Léčivá hlíva ústřičná a opomíjené líhy

Hlíva ústřičná – Pleurotus ostreatus patří k typickým podzimním druhům a její růst je, při mírné zimě, i v zimních měsících. Jakmile ovšem klesnou mrazy -4 °C, její růst se zastaví. Při stoupnutí teploty nad 0 její růst opět pokračuje. Jeden z mála druhů, které jsou po rozmrznutí jedlé a nerozkládají se v nich toxické látky. K těmto druhům hub patří také například penízovka sametonohá či jidášovo ucho.

číst dále ...

Vánoční pečení v plném proudu. Vyzkoušejte netradiční druhy mouky a myslete na kvalitu!

Jelikož se tolik očekávané období vánočních svátků nezadržitelně blíží, většina domácností už oprašuje recepty a pomalu se chystá na přípravu cukroví. Linecké, perníčky, vanilkové rohlíčky nebo třeba pracny. Každý máme svůj oblíbený druh, na který jednoduše nedáme dopustit. Pokud byste však rádi každoroční vánoční klasice letos dodali nový rozměr, zapomeňte na pšeničnou mouku a vyměňte ji za zajímavější alternativy. Zároveň myslete na to, že kvalita je na prvním místě!

číst dále ...

Dárci přispívají na projekt Zachraň oběd koupí Obědovky, voucheru na převoz nevydaných obědů z jídelen lidem v nouzi

Díky aktivitě organizace Zachraň jídlo se od poloviny března 2022 podařilo zachránit přes 12 000 obědů, které zbývají ve firemních jídelnách, a darovat je lidem v nouzi. Nyní organizace spouští na platformě Darujme měsíční sbírku, která projektu Zachraň oběd umožní fungovat i v budoucnu. Zakoupením voucheru dárce zajistí převoz nevydaných obědů z firemních kantýn do charitativních organizací v Praze. Pomůže tak například samoživitelkám a eliminuje plýtvání jídlem.

číst dále ...

Odstartujte vánoční pečení perníkem aneb jak na netradiční perníkový dezert

Perník či perníčky jsou tradiční pochoutkou většiny pouťových a hodových slavností, ale i neodmyslitelnou předvánoční sladkostí, kterou si rok co rok bez výčitek většina z nás dopřává. Co si jej letos upéct v netradičním provedení a více si pohrát s jeho chutí? Stačí malá změna a uvidíte sami, že i s obyčejným perníkem můžete leckoho překvapit.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy