REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ajvar bruskete

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky bagety potřené olivovým olejem, grilované na pánvi nebo kontaktním grilu, servírované obložené Ajvarem smíchaným s rajčaty, kukuřicí, feferonkami ….


  • 8 ks plátků bagety
  • 8 lžiček olivového oleje
  • 2 ks rajčata
  • několik nakládaných feferonek od Podravky
  • 200 g Ajvaru Podravka
  • 140 g nakládané kukuřice Podravka
  • petrželka (bazalka)

Olivovým olejem pokapané plátky bagety opečeme na pánvi nebo grilu. Přepůlená rajčata zbavíme semínek, pak je nakrájíme na drobno. Několik feferonek zbavíme stopek, opět nakrájíme na drobno. V míse smícháme Ajvar s kukuřicí, feferonkami, petrželkou (bazalkou) a rajčaty. Směs rozdělíme na bagety a máme hotovo.

 


Zdroj: Podravka.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy