Plátky bagety potřené olivovým olejem, grilované na pánvi nebo kontaktním grilu, servírované obložené Ajvarem smíchaným s rajčaty, kukuřicí, feferonkami ….
- 8 ks plátků bagety
- 8 lžiček olivového oleje
- 2 ks rajčata
- několik nakládaných feferonek od Podravky
- 200 g Ajvaru Podravka
- 140 g nakládané kukuřice Podravka
- petrželka (bazalka)
Olivovým olejem pokapané plátky bagety opečeme na pánvi nebo grilu. Přepůlená rajčata zbavíme semínek, pak je nakrájíme na drobno. Několik feferonek zbavíme stopek, opět nakrájíme na drobno. V míse smícháme Ajvar s kukuřicí, feferonkami, petrželkou (bazalkou) a rajčaty. Směs rozdělíme na bagety a máme hotovo.
Zdroj: Podravka.cz