REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

15-ti denní dieta

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dieta vhodná pro očištění těla i duše. Tuto dietu nasazujeme po svátcích nebo v případě, že se poprvé zadýcháme při chůzi do schodů.


 

  • Vše dělat pouze na olivovém oleji
  • Rýže – malá hrstka
  • Těstoviny – malá hrstka
  • Maso – max 10 dkg
  • Chléb – FIT – vakuově balený ….

 

NESOLIT!!!!!!

 

K dochucení jídla používat bujóny

 

Každé ráno, vypít šťávu z půlky citrónu.

 

 

1 den  
Snídaně Jogurt 0,1 % tuku (např. Vitalinea)
Svačina Jablko + mrkev
Oběd Těstoviny, kuřecí maso, dušená zelenina
svačina Ledový salát
Večeře 1 vejce, 1/2 okurky, 1/2 papriky. 5 dkg krůtí šunky
2.

den

 
  1 krajíček tmavého chleba + bylinková rama
  1 banán
  Kuřecí maso, rýže
  10 dkg šunkového aspiku
  Kuřecí maso + dušená zelenina,
3.

den

 
  0,1% tučného jogurtu + trochu musli lupínků
  Musli tyčinka + jablko
  Kuřecí závitek, rýže, dušená zelenina
  Zeleninový mix+10 tvrdého sýru
  Rybí filé+dušené zelenina
4.

den

 
  Jogurt+musli tyčinka
  Banán
  Vločková polévka
  Jablko
  Krůtí stehýnko +dušená zelenina
5.

den

 
  Plátek tmavého chleba namazat bylinkovou ramou
  Mysli tyčinka +jablko
  Těstoviny+kuřecí maso
  Nízkotučný sýr+paprika
  Kuřecí stehýnko+dušená zelenina
6.

den

 
  Sladká rýže 0,1% tuku
  Mysli tyčinka
  Kuřecí maso, rýže,dušená zelenina
  Jablko
  Filé+dušená zelenina
7.

den

 
  Jogurt+müsli tyčinka
  Jablko
  Krůtí maso, čínské nudle, dušená zelenina
  Zelenina čerstvá mix
  Kuřecí maso+dušená rýže
8.

den

 
  Kaše z ovesných vloček
  Banán
  Hovězí na halali
  Mysli tyčinka
  Kuřecí maso+dušená zelenina
9.

den

 
  Jogurt+mysli
  Grep
  Hovězí maso, rýže, dušená zelenina
  Čerstvá zelenina mix trojúhelníček sýru
  10dkg šunky+čerstvá zelenina
10.

den

 
  Kefírové mléko
  2 nektarinky
  Čočka+1 párek
  Müsli tyčinka
  Rybičky pepřenky – 20 dkg
11.

den

 
  Plátek tmavého chleba namazat bylinkovou ramou
  Broskev
  Vepřové, dušená zelenina,rýže
  Čerstvá zelenina mix
  Hovězí+dušená rýže
12.

den

 
  Vitalinea nápoj
  Jablko
  Těstoviny, kuřecí maso, dušená zelenina
  Vejce +1/2 papriky
  Zeleninová polévka
13.

den

 
  Jogurt
  Jablko
  Špenát+těstoviny
  Čerstvá zelenina mix+10dkg sýru
  Kuřecí maso+rýže
14.

den

 
  Plátek tmavého chleba +sýr trojúhelníček
  Hruška
  Kysané zelí vařené+těstoviny+kuřecí maso
  Čerstvá zelenina mix
  Kuřecí maso + dušená zelenina
15.

den

 
  Kaše z ovesných vloček
  Jablko
  Dušená játra kuřecí +rýže
  Mysli tyčinka
  Filé+dušená zelenina

 

 

 

 

 

 

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

20 nejlepších receptů z cukety

Cukety jsou vlastně odrůdy tureckých tykví, které se obvykle sklízejí nezralé. Především jejich dužina je vhodná na tepelnou úpravu a ke konzumaci. V tomto článku najdete seznam těch nejlepších receptů na cuketu, které najdete v naší databázi.

číst dále ...

Zavařujeme (sterilujeme), nakládáme zeleninu – ty nejlepší recepty na zpracování zeleniny na jednom místě!

Přes léto a na začátku podzimu je ten správný čas připravit si nějaké ty zeleninové dobroty na zimu. Zavařená zelenina ve sklenicích nám poslouží nejen jako chutná příloha, ale některé sterilované výrobky ze zeleniny jsou skvělé jako polotovar, surovina na přípravu různých dalších pokrmů, například teplých omáček, do polévek, pod maso, či na přípravu dušených příloh. Ty nejlepší recepty na zavařenou, případně nakládanou zeleninu, z naší databáze internetové kuchařky ReceptyOnLine.cz, najdete právě zde.

číst dále ...

Vynikající kozí sýr třikrát jinak!

Léto a lehké pokrmy patří neodmyslitelně k sobě. Zkuste si vaše oblíbené jídlo ozvláštnit přídavkem kozího sýra. Nejen, že dodá lahodnou chuť, ale také je vhodný pro ty, kteří trpí intolerancí na kravskou bílkovinu. Kozí sýr najde uplatnění při grilovačce či na slano s palačinkou. Výborný je také v kombinaci s bramborami.

číst dále ...

Rychlá letní večeře? Vsaďte na maso a výživný salát

Za horkých letních dní máme většinou chuť spíše na odlehčené pokrmy, po kterých nám nebude těžko. Z jídelníčku tak zmizí smažená jídla i česká klasika. Když ale místo toho na oběd zvolíte zeleninový salát, máte za chvilku hlad. Co s tím? Nebojte se do salátu přidat maso, se zeleninou si výborně rozumí zejména kuřecí. Při jeho výběru je ale nutné se soustředit na kvalitu, která se odráží především na struktuře a chuti masa samotného. Salát také nutně neznamená pouze nakrájenou zeleninu, prozradíme vám pár tipů, jak ho udělat výživnější, ale zároveň pořád lehce stravitelný.

číst dále ...

Ty nejlepší recepty na zpracování švestek

Malá švestková kuchařka – TOP recepty z databáze internetové kuchařky ReceptyOnLine.cz. Vybrali jsme pro vás nejoblíbenější, prověřené recepty našich čtenářů na zpracování a využití čerstvých švestek v kuchyni.

číst dále ...

Apfelkiechl a štrúdl aneb Když přichází jablečný čas

Jablko patří mezi nejoblíbenější a nejprodávanější ovoce u nás, a v některých končinách už nastává jeho sklizeň. V českých kuchyních se velmi často objevují recepty spojené právě s jablky. Ať už je to štrúdl, salát s karamelizovanými jablky nebo třeba jablečný ocet. Zatímco u nás se sklidí zhruba 230 000 tun jablek ročně, v Jižním Tyrolsku je tomu přes jeden 1 000 000 tun. Proto není divu, že každá farma Roter Hahn má své vlastní tradiční a rodinné recepty na zpracování jablek ve formě báječných domácích produktů nebo jako nějakou sladkou pochoutku.

číst dále ...

Éčka v uzeninách

Rádi si pochutnáte na klobáse nebo špekáčku? Dbejte při jejich výběru na kvalitě a ještě v obchodě si přečtěte, co obsahují. Často zde najdete dlouhou řadu tzv. éček, která ale ne vždy musí být špatná. Udělejte si v tom jasno s naším mini průvodcem.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy