REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Zdravá jídla na TV Paprika

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

TV Paprika přináší s novým rokem svým divákům program plný zdravých jídel, který jim pomůže vydržet u svých předsevzetí. Inspirujte se hned několika pořady, které obohatí vaši kuchyni o zdravá, a především také chutná jídla. Můžete se těšit na profesionály jako kuchaře Adrana Richardsona, výživovou poradkyni Zoe Bingley-Pullinovou nebo psychologa se zájmem o vaření Tadeusze Mullera. To vše můžete sledovat každý všední den od 13. února od 18 hod na televizní stanici TV Paprika.


Hodný kuchař, zlý kuchař

V australské televizní sérii Hodný kuchař, zlý kuchař se proti sobě postaví vždy dva kuchaři s naprosto odlišnými styly vaření. „Hodný kuchař“ zaměřující se na zdravé recepty a „zlý kuchař“ nehledící na tuky a kalorie, který vaří vydatné pokrmy. Tento kontrast dvou stylů vaření přináší dynamický kuchařský souboj na obrazovky televizních diváků. V roli „zlého kuchaře“ se můžete těšit na australského šéfkuchaře Adriana Richardsona a v roli „hodného kuchaře“ na dietoložku Zoe Bingley-Pullinovou nebo Rosie Mansfeldovou.

 

 

Dóra Havasová a její uvědomělá kuchyně

Pořad nesoucí jméno svého moderátora Dóra Havasová a její uvědomělá kuchyně představuje myšlenky a přesvědčení maďarské food bloggerky. Dóra Havasová je přesvědčena, že zdravá strava nemusí prospívat pouze nám a našemu zdraví, ale že může také pomáhat naší planetě, nebo ji alespoň nepoškozovat. Výběrem potravin každý člověk ovlivní, jaký dopad má jeho strava na životní prostředí. Proto v tomto pořadu předává Dóra Havasová televizním divákům svoje tipy na to, jak jíst zdravě, chutně a udržitelně.

 

Donalovy rychlé a zdravé recepty

I dalším pořadem provede diváky zkušený kuchař. Donalovy rychlé a zdravé recepty ocení například rodiny s dětmi, nebo lidé, kteří si ve svém nabitém rozvrhu jen stěží hledají čas na vaření. Donald Skehan přináší recepty na vynikající jídla, která jsou (jak napovídá název pořadu) zdravá, a především také rychlá. Ať už hledáte tipy na bleskové večeře, nebo třeba na zdravá jídla, která si můžete vzít s sebou do práce, v pořadu Donalovy rychlé a zdravé recepty načerpáte inspiraci.

 

 

Tak chutná zdraví

V pořadu Tak chutná zdraví se diváci mohou setkat s psychologem, který má však velkou lásku k vaření. Tadeusz Muller má za cíl ukázat kvalitu polského ovoce a zeleniny. Tadeusz dokonce vyráží osobně do polí, aby si sám obhlédl suroviny, které poté využívá v kuchyni. Diváci od něj mohou získat nápady, ať už mají svoji vlastní zahrádku, nebo si veškeré své suroviny kupují v obchodech.

 

 

Výběr toho nejlepšího na TV Paprika:

  • Australská televizní série Hodný kuchař, zlý kuchař: od 13 února v 18 a 18.30 hod.
  • Pořad Dóra Havasová a její uvědomělá kuchyně: od 13. února o víkendech ve 13 a 13.30 hod.
  • Donalovy rychlé a zdravé recepty: od 13. února v 19 hod.
  • Nápaditá kulinářská show Tak chutná zdraví: od 13. února v 19.30 hod.
 

Poznámka redakce:

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se soustřeďují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI – Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný v celé řadě platforem, včetně HD služeb a nabízí verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Nejlepší velikonoční recepty. Výběr 20 nejvyhledávanějších velikonočních receptů z webu ReceptyOnLine.cz

Velikonoce máme pomalu za dveřmi a tak je třeba vytáhnout z virtuálního šuplíku ty nejlepší a hlavně osvědčené velikonoční recepty například na beránka, slanou bábovku, jidáše, velikonoční sekanou, nádivku ….

číst dále ...

Už žádné číské dorty! Lučina Smetanová vykouzlí svěžejší, ale přesto plnou chuť cheesecaku

Čistá chuť přírody, to je Lučina – tradiční, česká značka, která s láskou vyrábí své poctivé produkty z kvalitních a přírodních surovin, již od roku 1981. Na začátku byla Lučina kostka, v průběhu let se však portfolio Lučiny postupně rozrůstalo o další přírůstky a dnes můžeme v obchodě nakoupit přes 30 různých produktů – od krémového žervé přes salátové sýry až po lahodný skyr či smetanový sýr ze kterého lze upéct ten nejsvěžejší smetanový cheesecake, který jste kdy ochutnali.

číst dále ...

Tonka – fermentovaná semena tropického stromu

V tonce se dokonale prolíná chuť vanilky, mandlí a rumu. Fermentovaná semena tropického stromu, která vypadají jako černé fazole s vrásčitou slupkou, dokážou skvěle nahradit vanilku.

číst dále ...

Velikonoční pokrmy napárované s našimi víny

Během největších křesťanských svátků se nemusíme bát dát si sklenku vína. Vždyť přece jedním ze zázraků samotného Ježíše Krista bylo, že na svatbě v Káni Galilejské proměnil vodu ve víno. Jaké tedy zvolit k vejcím, mazanci či jehněčímu? O své tipy se s námi podělí národní sommelierka Klára Kollárová, která doporučuje sáhnout po vínech zrozených na moravských a českých vinicích.

číst dále ...

Hřib horský

Tento hřib roste opravdu velmi vzácně od července až do září a to ve vyšších polohách pod smrky a jedlemi. V Červeném seznamu uveden jako ohrožený druh, jeho nálezy by se měly dokladovat a evidovat.

číst dále ...

Který olivový olej je vhodný na vaření a který je nejzdravější? Poznejte jeho druhy

Olivový olej dovoluje ostatním ingrediencím vyniknout a přináší do hotového jídla vlastní osobnost. Který z nich si ale vybrat? Dá se s extra virgin vařit nebo je jen do salátu? A co jsou to pokrutiny?

číst dále ...

Hřib polosíťkovaný

Pár let nově pojmenovaný jedlý druh houby, velmi podobný hřibu koloději. Praktičtí houbaři rozdíl mezi hřibem kolodějem a hřibem polosíťkovaným nerozlišují.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy