REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Z obchodu rovnou na gril

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Také se už nemůžete dočkat grilování a lahodné chuti čerstvě upečeného masa a zeleniny? Léto je už za dveřmi a s ním i tato příjemná kratochvíle. Drůbežářský závod Klatovy, druhý největší zpracovatel kuřecího masa v České republice, proto představuje své novinky i vybrané evergreeny pro letošní grilovací sezónu.


Přípravu dobře ochuceného masa ulehčí nový duopack Kuřecí horní a spodní stehna DUO Gurmán a Rozemary bez E. Kuřecí maso je v něm naloženo ve dvou různých marinádách. Gurmán je jemně pikantní, Rozemary provoní maso bylinkami. To vše bez přidaných barviv a éček. Takto naložené výběrové maso je dostupné v rodinném balení v praktických plastových dózách, které usnadní jejich převoz. Výrobek je proto ideální na grilování nejen v pohodlí domova, ale také v parcích, kempech i volné přírodě. Kuřecí horní a spodní stehna DUO Gurmán a Rozemary jsou k dostání v obchodní síti Globus.

 

 

Pod etiketou „Rozpal to, šéfe“ jsou letos v síti marketů Albert opět dostupné oblíbené výrobky Kuřecí špíz se špekem a Kuřecí grilovací klobásky Trio bez E. Dopředu připravené špízy ušetří čas přípravy, špek, který je jejich součástí potěší nejen milovníky této uzeniny, ale v případě dlouhého pečení zabrání i případnému vysušení masa. Balení Kuřecích grilovacích klobásek Trio bez E obsahuje vždy dvě klobásky s jemnou, bylinkovou a paprikovou příchutí. Vzhledem k tomu, že neobsahují lepek ani přidané chemické látky, může si na nich dosyta a bez starostí pochutnat opravdu každý.

 

 

Drůbežářský závod Klatovy se díky své padesátileté tradici a důrazu na kvalitu, čerstvost a český původ kuřecího masa řadí mezi špičku českého masného a uzenářského průmyslu. Samozřejmostí je i vysoká úroveň technologií a hygieny. Jedním z hlavních cílů společnosti je výroba produktů se stále nižším podílem chemických přísad používaných v tomto segmentu výroby.

 

 

Poznámka redakce:

Drůbežářský závod Klatovy a.

s. je druhým největším zpracovatelem kuřecího masa a výrobcem uzenin z kuřecího masa v České republice. Měsíční produkce je v objemu 2 000 t kuřecího masa a 850 t masných výrobků. Česká kvalita našich potravin směle konkuruje potravinářským závodům v zemích EU. Společnost obchoduje s více než 3000 odběrateli z tuzemska i zahraničí s výrobky vlastní produkce. Drůbežářský závod Klatovy a.

s. také provozuje jídelnu Slávie na klatovském náměstí, kde si zákazníci mohou pochutnat na cenově dostupných pokrmech, především z kuřecího masa vlastní produkce. Vybrané produkty si dále mohou zákazníci zakoupit přímo ve dvou podnikových prodejnách v Klatovech. Drůbežářský závod Klatovy a.

s. zaměstnává přibližně 800 lidí. Více informací naleznete na: www.dzklatovy.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Cold brew třikrát jinak aneb osvěžující letní drinky, které zvládnete doma

Že ještě neznáte cold brew? Za studena extrahovaná káva chutná příjemně sladce, v lednici vám vydrží déle než týden a zvládne ji připravit opravdu každý. Navíc ji můžete přizpůsobit svým vlastním chutím – stačí přidat pár zajímavých ingrediencí a osvěžující kávový drink je na světě. Jediné, co kromě kávových zrn budete potřebovat, je kvalitní mlýnek na kávu, dostatečně velká sklenice a papírový filtr.

číst dále ...

Dny českého piva

Každý rok poslední týden v září patří dnům českého piva. Vychutnejte si pivní speciály. Ochutnejte speciální menu. Nebo se seznamte se sládkem vašeho oblíbeného pivovaru. Dny českého piva slavíme celý týden a po celé zemi. Protože Václav prostě ví, co je pro národ dobré!

číst dále ...

Rakytník, ostružina, borůvka nebo arónie? Zdravím nabušené domácí shruby a limonády podle barmana Tomáše Kubíčka!

Naboostujte svou imunitu s úžasnými plody. Vyrobte si doma skvělé shruby a pijte pravidelně zdraví prospěšné limonády z darů přírody. Výroba shrubů je velmi jednoduchá, tak neváhejte a s chutí do toho. Recepty pro Vás připravil barman Tomáš Kubíček, který mimo své barmanské vášně přemýšlí i o zdravém způsobu života.

číst dále ...

Rychlé a chutné svačiny pro děti i dospělé podle Drůbežářského závodu Klatovy

Září a s ním spojený začátek nového školního roku je pro každého jinak náročný. Děti se těší na nové zážitky a kamarády a rodiče organizují, jak všechno zvládnout. Jeden z důležitých úkolů pro rodiče je připravit dětem svačinu, která je nejen nasytí ale bude zároveň i velmi pestrá. Ideálním řešením je ovoce, zelenina a k tomu jednoduché ale vydatné tipy od Drůbežářského závodu Klatovy. Kombinace křupavého čerstvého pečiva, svěží zeleniny a Kuřecí prsní zauzené šunky nejvyšší jakosti krájené, která je oceněná značkou kvalitních potravin KLASA a certifikátem České cechovní normy nebo Kuřecího dětského junioru bez přidaných E, tak potěší nejen malého školáka, ale i teenagera a neodolají ani samotní rodiče.

číst dále ...

Experimentujte s moštem, dodá pokrmu šmrnc!

Pokud toužíte žít co nejvíce v souladu s přírodou, jednou z nejprostších cest je dopřávat si sezónní potraviny. A tou je v tuto chvíli bezpochyby jablečný mošt. Málokoho ovšem napadne použít ho do nějakého pokrmu. Přitom mu dodá jedinečnou chuť. Využití najde nejen nasladko, ale i naslano, třeba v kombinaci s masem. Mošty můžeme pořídit i v kvalitě bio, stejně tak jako další suroviny, které jsou součástí našich receptů. S výběrem mohou pomoci také značky kvality (např. „Biozebra“ nebo „Biolist“, Klasa, Regionální potravina). Možná vám dokonce šťáva z jablek v jídle zachutná natolik, že ji začnete přidávat naprosto kamkoliv.

číst dále ...

Vaše oblíbené zeleninové pokrmy v netradičním podání

Horké letní dny přímo vybízejí k tomu, abyste ve svém jídelníčku využili maximum z toho, co nám příroda právě nabízí. V žádném jiném ročním období nemáme takový výběr čerstvé zeleniny. Přidáním masa navíc získáte plnohodnotný hlavní chod. Co takhle vyzkoušet nové a překvapivé varianty oblíbených receptů, jako je odlehčená verze Caesar salátu nebo kuskus připravený jako řecký salát?

číst dále ...

Ochutnejte nejznámější jídla z dánské kuchyně

Dánská kuchyně je pro většinu z nás spíše velkou neznámou, při pohledu na typická dánská jídla však brzy zjistíte, že by byla chyba ji nevyzkoušet. Vyniká totiž použitím čerstvých, lokálních surovin s důrazem na ingredience, které se pěstují či chovají přímo v Dánsku. Jídla inspirovaná dánskou kuchyní si můžete dopřát v rámci Dánského menu, které bude k dostání už příští týden na všech pobočkách Bageterie Boulevard.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy