REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Z obchodu rovnou na gril

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Také se už nemůžete dočkat grilování a lahodné chuti čerstvě upečeného masa a zeleniny? Léto je už za dveřmi a s ním i tato příjemná kratochvíle. Drůbežářský závod Klatovy, druhý největší zpracovatel kuřecího masa v České republice, proto představuje své novinky i vybrané evergreeny pro letošní grilovací sezónu.


Přípravu dobře ochuceného masa ulehčí nový duopack Kuřecí horní a spodní stehna DUO Gurmán a Rozemary bez E. Kuřecí maso je v něm naloženo ve dvou různých marinádách. Gurmán je jemně pikantní, Rozemary provoní maso bylinkami. To vše bez přidaných barviv a éček. Takto naložené výběrové maso je dostupné v rodinném balení v praktických plastových dózách, které usnadní jejich převoz. Výrobek je proto ideální na grilování nejen v pohodlí domova, ale také v parcích, kempech i volné přírodě. Kuřecí horní a spodní stehna DUO Gurmán a Rozemary jsou k dostání v obchodní síti Globus.

 

 

Pod etiketou „Rozpal to, šéfe“ jsou letos v síti marketů Albert opět dostupné oblíbené výrobky Kuřecí špíz se špekem a Kuřecí grilovací klobásky Trio bez E. Dopředu připravené špízy ušetří čas přípravy, špek, který je jejich součástí potěší nejen milovníky této uzeniny, ale v případě dlouhého pečení zabrání i případnému vysušení masa. Balení Kuřecích grilovacích klobásek Trio bez E obsahuje vždy dvě klobásky s jemnou, bylinkovou a paprikovou příchutí. Vzhledem k tomu, že neobsahují lepek ani přidané chemické látky, může si na nich dosyta a bez starostí pochutnat opravdu každý.

 

 

Drůbežářský závod Klatovy se díky své padesátileté tradici a důrazu na kvalitu, čerstvost a český původ kuřecího masa řadí mezi špičku českého masného a uzenářského průmyslu. Samozřejmostí je i vysoká úroveň technologií a hygieny. Jedním z hlavních cílů společnosti je výroba produktů se stále nižším podílem chemických přísad používaných v tomto segmentu výroby.

 

 

Poznámka redakce:

Drůbežářský závod Klatovy a.

s. je druhým největším zpracovatelem kuřecího masa a výrobcem uzenin z kuřecího masa v České republice. Měsíční produkce je v objemu 2 000 t kuřecího masa a 850 t masných výrobků. Česká kvalita našich potravin směle konkuruje potravinářským závodům v zemích EU. Společnost obchoduje s více než 3000 odběrateli z tuzemska i zahraničí s výrobky vlastní produkce. Drůbežářský závod Klatovy a.

s. také provozuje jídelnu Slávie na klatovském náměstí, kde si zákazníci mohou pochutnat na cenově dostupných pokrmech, především z kuřecího masa vlastní produkce. Vybrané produkty si dále mohou zákazníci zakoupit přímo ve dvou podnikových prodejnách v Klatovech. Drůbežářský závod Klatovy a.

s. zaměstnává přibližně 800 lidí. Více informací naleznete na: www.dzklatovy.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Na webu Rybářský rozcestník.cz najdete unikátní rybářskou kuchařku!

Rybářský rozcestník.cz je přehledný, moderní web pro zapálené rybáře a rybářsky plný fotografií i kvalitních článků o rybách a rybářích. Kromě jiného na tomto portálu najdete atlasy ryb, živočichů a vodních rostlin, také encyklopedii rybářských uzlů a mnoho dalšího. Nepřéhlednutelná je také na webu rybářská kuchařka, která by mohla padnout do oka i nerybářům!

číst dále ...

Valentýnské menu II.

Tip, jak by mohlo vypadat vaše valentýnké menu. Je to jen inspirace, přizpůsobte si slavností tabuli na Svatého Valentýna vašim chuťovým buňkám, nebo spíše mlsnému jazýčku vašeho partnera či partnerky! :)

číst dále ...

Valentýnské menu I.

Ačkoli je máj lásky čas, nesmíme zapomenout ani na svátek všech zamilovaných, a to na sv. Valentýna. A protože láska prochází žaludkem, přinášíme vám pár tipu na večerní menu, kterým jistě svou polovičku očarujete. Pokud celé menu nestíháte připravit, rozhodně si připravte alespoň čokoládové košíčky se srdíčky. Ty se budou hodit každopádně.😊

číst dále ...

Valentýnské müsli snídaně do postele. 4 tipy na romantické recepty

Že každý rok při této příležitosti chodíte na romantickou večeři? To je samozřejmě skvělé! Zkuste však letos svou drahou polovičku překvapit hned na úvod zamilovaného dne a připravte lehkou, ale přitom výživnou snídani až do postele. A protože správná snídaně by měla obsahovat dostatek kvalitních sacharidů, vlákniny a bílkovin, přinášíme vám čtyři tipy na snídaně z müsli.

číst dále ...

Láska na talíři: jaké valentýnské pochoutky připravit vašim nejmilejším

Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. Svatý Valentýn je za rohem a jak lépe ho oslavit, než dobrým jídlem a pitím! Je zvykem brát svou drahou polovičku na romantickou večeři, ale po letech mohou i ty nejluxusnější restaurace omrzet. Přitom můžete romantickou atmosféru vykouzlit i v pohodlí vašeho domova a připravit lahodný pokrm partnerovi či partnerce sami. Vaše úsilí jistě nadchne protějšek více než drahé menu v restauraci. Jako inspiraci jsme pro vás vybrali několik receptů z oblíbených pořadů o vaření na TV Paprika.

číst dále ...

Tuřín – neprávem zapomenutá zelenina

Tuřín je křížencem vodnice a hlávkového zelí. I když je dobře známý fanouškům kultovního seriálu Černá zmije, který se odehrával v anglickém středověku, tak byl objeven a popsán pravděpodobně až v 17. století ve Švédsku, odkud se rozšířil do Evropy a celého světa. Tuřín je sytý, a hlavně mrazu odolný. A to více než jakákoli jiná zelenina. Díky tomu byl velmi oblíbenou potravou chudých a zejména během světových válek se jednalo o jednoduchou potravinu pro vypěstování i skladování a častou složku jídel. Možná proto, že tuřínu měli všichni už dost, po druhé světové válce vymizel z našich jídelníčků. To je ovšem škoda.

číst dále ...

Poslechněte babičky: Polévka je grunt a v chladném počasí příjemně zahřeje

„Polévka je grunt a maso je špunt,“ také jste to od babičky slýchali? Tak si toto rčení dobře zapamatujte, protože je pravdivé. Polévky působí blahodárně na organismus, v zimě nás příjemně prohřejí a v létě ve své studené formě naopak ochladí. Díky řadě pozitivních účinků na tělo i mysl by měly být polévky součástí každého jídelníčku. Jsou velmi nenáročné na přípravu, a není divu, že si je oblíbili již naši předkové.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy