Vyzkoušejte jednoduchý recept s kuřecím masem, špenátem a parmazánem. Máte rádi polévky, ale klasické už se vám nechtějí vařit? Inspirujte se oblíbeným receptem od Drůbežářského závodu Klatovy, který potěší vaše chuťové buňky a zároveň vás zasytí.
Ingredience:
Kuřecí vývar
½ pórku
2 ks mrkev
3 stroužky česneku
Hrst baby špenátu
Hrst polévkových těstovin
Parmazán na posypání
Postup:
1/ Nejprve si pokrájejte pórek na kolečka a nechte osmahnout ve větším hrnci. Po rozvonění pórku vložte utřené tři stroužky česneku a minutu míchejte, poté zalijte kuřecím vývarem a přiveďte k varu.
2/ Nakrájejte si mrkev na kolečka a vložte společně s hrstí těstovin do polévky a nechte vařit do změknutí.
3/ Po odstavení polévky z plotny vsypte hrst baby špenátu a posypte parmazánem.
Odkazy: