Ingredience:
2 polévkové lžíce tandoori kari pasty
250 g hustého bílého jogurtu
600 g kuřecích prsou DZ Klatovy
1 okurku
směs koření Tzatziki
1 balení čerstvé rukoly
mrkev
tortilla placky
Postup:
1/ Smíchejte kari pastu tandoori a 100 g jogurtu ve velké míse. Přidejte na malé kousky nakrájené kuřecí maso, promíchejte a vložte do lednice min. na 30 minut. Mezitím si smíchejte zbytek jogurtu z kořením Tzatziki a nastrouhanou okurkou. ⠀⠀
⠀⠀
2/ Hotové marinované kousky kuřete osmahněte na pánvi. ⠀⠀
Rozložte si tortilly, poklaďte čerstvou rukolou, nakrájenými tenkými proužky mrkve a okurky, osmaženými kousky kuřete a podle chuti přidejte jogurtové Tzatziki. Pevně srolujte a máte hotovo.
Odkazy: