REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vepřové rizoto

Autor: Pavla
Chvíli na cibulovém základě podušené vepřové maso spolu s paprikou, kukuřicí, hráškem a česnekem, směs nakonec smíchaná s vařenou rýží. Klasika, která stále chutná. :)


Ingredience:

1 cibule
olej
vepřové maso (z konzervy)
2 stroužky česneku
rýže uvařená
mletá paprika
kukuřice
hrášek
sůl


Postup:

Na oleji osmažit cibulku.
Přidáme vepřové maso, nakrájené na malé kousky.
Přimícháme papriku, kukuřici, hrášek, česnek.
Chvíli dusíme za stálého míchání.
Přidáme uvařenou rýži a zalijeme trochou vývaru nebo vody.


Odkazy:

Fotogalerie:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy