REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kokosový dezert s Pedro bonbonky

Jednoduchý výživný recept vhodný na svačinku!


Ingredience:

400 g vychlazeného kokosového mléka z plechovky
1 mango nakrájené na plátky
½ hrnečku malin (nebo borůvek či jahod)
1 balíček Pedro Hambáče
2 lžíce nakrájených mandlí


Postup:

Otočte plechovku s mlékem směrem dolů. Opatrně odlijte kokosové mléko stranou. Zbylý kokosový krém dejte do elektrického mixéru. Šlehejte 1 až 2 minuty dohladka (pokud je krém moc tuhý, přidejte lžičku kokosového mléka).
Třetinu nakrájeného manga rozdělte do dvou skleniček. Na mango navrstvěte polovinu kokosového krému. Na krém dejte maliny, bonbonky Pedro Hambáče a další třetinu nakrájeného manga. Zakryjte zbytkem kokosového krému. Na krém naaranžujte zbytek manga a dozdobte mandlemi a několika Pedro bonbonky.


Odkazy:

Fotogalerie:

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy