Za pár minut připravený rychlý oběd či večeře. Jde o pikantní fazole povařené na cibulce spolu s kolečky párků, dochucené kečupem, feferonkou, cukrem, pepřem a solí.
Ingredience:
1 plechovka černých fazolí v nálevu
1-2 ks párku
1 ks cibule
1 ks feferonky
2-4 lžíce kečupu
1-2 lžíce cukru
pepř
olej
sůl
pečivo k podávání
Postup:
Oloupanou cibuli zprudka orestujeme v pánvi na troše oleje. Přidáme párky, dále restujeme, po chvíli do pánve vyklopíme celý obsah konzervy fazolí, tedy fazole i s nálevem, přidáme kečup, nasekanou feferonku, za občasného míchání necháme chvíli probublávat. Fazole osolíme, dochutíme pepřem, případně i cukrem. Měly by chutnat sladkokysele.
Odkazy: