Příprava jídel, která mají na talíři okamžitý wow efekt, často zabere hodiny práce. My jsme si pro vás připravili jednoduchý recept na salát s červenou řepou, který je současně efektní. Při servírování vypadá díky krásné barvě červené řepy a zeleným bylinkám naprosto úchvatně. Jednotlivé suroviny si navíc můžete připravit i pár dní předem a potom už jen pokrm snadno dodělat.
Ingredience:
2 velké vařené červené řepy
300 g listového salátu
Hrst nasekaných kešu oříšků
200 g veganského sýra
1 citron
Sůl, pepř
Olivový olej
Spak Mayo Vegan
Postup:
Listový salát rozdělte na talíře, na každý přidejte nakrájenou řepu. Vše osolte, opepřete a pokapejte olejem a citronovou šťávou. Salát poté posypte rozdrobeným sýrem a nasekanými kešu oříšky. Nakonec přidejte majonézu.
Doporučení:
Oříšky před podáváním opražte na pánvi.
Odkazy:
Jiný zdroj