REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Vitana boduje v Testuj.to s kouřovou grilovací novinkou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Novou grilovací řadu Smoky Taste uvedla společnost Vitana na trh teprve před pár týdny a vybrané produkty z ní již prošly přísným testem spotřebitelů na portálu Testuj.to. Jak steaková omáčka BBQ Grilled Ribs, tak grilovací koření Beef získaly razítko kvality Testuj.to.


Steakovou omáčku BBQ Grilled Ribs doporučilo 100 procent testujících – všichni ji dali buď maximální počet pěti, nebo čtyři hvězdičky. Bodovala chuť, ale také designový obal. U grilovacího koření Beef zákazníci ocenili především výraznou kouřovou chuť, která je ostatně typická pro celou řadu Smoky Taste. Bez povšimnutí nezůstal praktický, znovu uzavíratelný obal. Produkt doporučilo 88 % dotázaných.

 

 

„Hodnocení nezávislých testerů na Testuj.to vnímáme jako potvrzení, že jsme se uvedením nové řady Smoky Taste trefili do černého. Kouřovou chuť tak nabízíme i těm, kdo nemohou grilovat na otevřeném ohni. Ale i při něm samozřejmě lze našimi produkty chuť ještě zvýraznit,“ říká Michaela Plecitá, produktová manažerka Orkla Foods Česko a Slovensko, do jejíhož portfolia steakové omáčky a koření Vitana patří.

Součástí řady Smoky Taste jsou čtyři kořenící směsi, které jsou kromě hovězího určeny také k dochucení kuřecího a vepřového masa, ale i kuřecích křídel. Originální recepty na zadní straně obalu navíc přináší inspiraci na nové grilovací recepty. Spolu s kořením nabízí Vitana i tři steakové omáčky — již zmíněnou BBQ Grilled Ribs, BBQ Sweet & Mild a BBQ Honey & Chipotle. Ta se kromě grilování skvěle hodí také k pečení nebo přípravě pečené zeleniny.

 

 

O Vitaně

Vitana je moderní potravinářskou značkou, která patří do portfolia společnosti Orkla Foods Česko a Slovensko. Sortiment Vitana produktů se vyrábí především v Byšicích, Varnsdorfu a Roudnici nad Labem. Vitana se specializuje především na suché, dehydratované potraviny a ochucovadla. Většina lidí má tuto oblíbenou značku spojenou hlavně s kořením, polévkami či bujóny. Současné portfolio je však mnohem širší a zahrnuje také omáčky, rýži, luštěniny, knedlíky nebo pečicí přípravky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

26 nejlepších receptů z houbařské kuchařky – TOP recepty na zpracování a přípravu hub

Ty nejlepší houbařské recepty z naší databáze webu ReceptyOnLine.cz pro inspiraci na jednom místě. Vybrali jsme pro vás klasické, ale i méně známé recepty na zpracování a úpravu hub. Vyzkoušené, oblíbené recepty na naložení a zavaření hub, ale také recepty na jejich tepelné zpracování. Prostě TOP recepty na houby 26x jinak!

číst dále ...

Vaření s dětmi: Proč je důležité zapojovat děti už od útlého věku a co všechno je díky tomu naučíme?

Zapojte své nejmenší do přípravy snídaní, obědů i večeří. Je to nejen nová výzva, ale také cenná aktivita, díky které si děti už v mládí osvojí řadu důležitých dovedností. A co víc, naučíte je jíst zdravě a vyváženě. Vaření je základní dovedností, kterou si děti ponesou i do dospělosti. Pomáhá jim rozumět potravinám, výživě a základním dovednostem v kuchyni. Kromě toho se učí matematiku a vědu při měření ingrediencí a při hlídání teploty a času. Malí pomocníci také rozvíjejí své jemné a hrubé motorické dovednosti při krájení, míchání, tvarování a přípravě jídel. Tyto dovednosti jsou zásadní pro koordinaci ruky a oka.

číst dále ...

Tradiční, ale přesto moderní. Těchto pět odrůd vína patří mezi naši nesmrtelnou klasiku, která ale pořád překvapuje

Odměňujete se víkendem na jižní Moravě nebo ve vinařských Čechách, kde si můžete dopřát svěží víno z místního vinařství? Případně máte svůj večerní rituál se sklenkou našeho vína? A pochutnáváte si spíše na módních výstřelcích, nebo vsázíte na klasiku tradičních odrůd, z kterých však naši šikovní vinaři dokáží vytvořit trendy zázraky? Nejste si jisti, které ty tradiční odrůdy vlastně jsou? Pojďme si je představit.

číst dále ...

Zázračná červená řepa

Červená řepa získává v současné české kuchyni stále větší oblibu. Někomu ji však v mládí neznechutili. Za socialismu, ve školní jídelně, bývala často jako jediná příloha ke školním obědům. Nejvíce je oblíbená v Polsku, na Ukrajině, ale také Rusku a Bělorusku a pobaltských státech. Bez červené řepy klasický boršč prostě neuděláte. Oblibu si získala i jako známý prostředek k posílení imunitního systému a bohatá zásobárna přírodních látek, bránících, kromě jiného, vzniku rakoviny. Zatím se to však bezpečně nepodařilo prokázat, jak tvrdí lidová léčitelství v mnoha státech bývalého východního bloku.

číst dále ...

Žlutá řepa

Při vyslovení slova řepa nás hned napadne červená řepa, řepa cukrovka, nebo krmná řepa. V posledních letech se však objevuje v řetězcích a na farmářských trzích, na zahrádkách u drobných pěstitelů žlutá řepa, někdy nazývaná také zlatá řepa. Není tak běžná jako její příbuzná červená řepa, má ale řadu předností. Je jemnější a sladší, při vaření pak nepouští červenou šťávu, nezbarví vám nádobí, ruce ani oblečení, kuchyň a ani vaše děti.

číst dále ...

Olivy: Španělský klenot i zdravá delikatesa

Olivy jsou jedním z nejcharakterističtějších pokrmů středomořské kuchyně a postupem času si našly své místo i v českých domácnostech. Tyto malé kulaté plody jsou nejen lahodným doplňkem spousty jídel, ale také mají mnoho zdravotních benefitů.

číst dále ...

Chcete si upéct domácí chléb? Nebojte se kombinovat mouky, poradíme jak

Znáte ten pocit, když dostanete chuť na čerstvý křupavý chléb, ale není, kam si pro něj zrovna doběhnout? Právě v tu chvíli přichází na řadu chlebové směsi, které jsou vyladěné do posledního zrnka mouky a můžete je snadno vytáhnout ze skříně. A pokud zrovna žádnou chlebovou směs doma nemáte, můžete si mouky na domácí chléb samozřejmě nakombinovat i sami podle své chuti a požadavků.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy