REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

30miliontý kus hroznového cukru Intact má čokoládovou příchuť

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Havířov 17. prosince 2012V roce 1992 začala společnost Naturprodukt s distribucí hroznového cukru Intact na českém trhu. Po 20 letech se dostal k zákazníkům 30miliontý kus tohoto rychlého dodavatele energie. Jubilejním kusem byla rolička hroznového cukru s čokoládovou příchutí. Hroznový cukr se postará o okamžitý přísun energie při únavě nebo vyčerpání.


Hroznový cukrHroznový cukr Intact se poprvé představil německým zákazníkům již v roce 1956. Na českém trhu jej začala dovážet a prodávat před 20 lety společnost Naturprodukt. Složení výrobku je stále stejné.

Mění se pouze příchutě. Z původních 8 je aktuálně k dostání 23 příchutí. Mezi dlouhodobě oblíbené patří citron, pomeranč nebo jahoda.

Hroznový cukr je rychlý a nejlépe dostupný dodavatel energie pro lidské tělo. „V krvi cirkulující molekuly dextrózy garantují každým okamžikem rychlé dodání energie všem buňkám těla. Náš nervový systém i svalstvo jsou řízeny na hroznový cukr,“ říká produktová manažerka Intactu Edita Kravčíková.

Hroznový cukr Intact je k dostání pouze v lékárnách. Jedna na jazyku rozpustná pastilka obsahuje 2,1 g sacharidů a má energetickou hodnotu 8,7 kcal.  Doporučená prodejní cena roličky je 19,70 Kč.

Poznámka redakce:

Společnost Naturprodukt CZ s.

r.

o. Havířov je tradiční český dodavatel přírodních produktů, doplňků stravy a léčivých přípravků. Tato distribuční a výrobní společnost působí na českém trhu již 20 let. Široké portfolio produktů zahrnuje léčivé přípravky, doplňky stravy, vitamíny, zdravotnické prostředky, medicinální ústní hygienu a přírodní léčebnou kosmetiku pro děti i dospělé. Mezi nejznámější značky patří: Lacalut (péče o zuby), Dr.

Theiss (bylinné přípravky), Doliva (přírodní kosmetika), Allga San (přírodní kosmetika), Mucoplant (léčivé přípravky), Additiva (vitamínové přípravky) a Intact (hroznový cukr), Bübchen (dětská kosmetika).

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Nejnovější články

25 nejlepších receptů na pečené vánoční cukroví

Vybrali jsme pro vás ty nejlepší recepty z naší databáze internetové kuchařky ReceptyOnLine.cz na pečené vánoční cukroví. Snad náš výběr vás bude inspirovat a pomůže vám s rozhodnutím, které vánoční cukroví letos upečete.

číst dále ...

Znáte červené kiwi?

Kiwi je stálicí mezi exotickým ovocem. Během zimních měsíců je na českých stolech velmi oblíbené a zná ho úplně každý. Tedy pokud jde o zelené kiwi. Znáte ale kiwi červené? Svým oválným tvarem a hnědou slupkou je velmi podobné svému zelenému protějšku, ale jeho slupka nemá chloupky. Po rozkrojení se liší barvou, která je spíše žlutá a přechází až do červena. Rozdíl je také v chuti, která je jemnější a méně výrazná. Červené kiwi je však, stejně jako to zelené, plné vitamínů a dalších tělu prospěšných látek.

číst dále ...

Příběh značky McCain, hranolkové legendy

Znáte legendární hranolky, které se připravují pečením v troubě bez oleje? Přesně tak, jde o značku McCain, která doslova přepsala postup přípravy hranolků v českých domácnostech. Víte však o tom, že společnost McCain vznikla v Kanadě jako rodinná firma, a ještě i dnes čerpá ze svých „rodinných kořenů“? Společnost podporuje generace farmářů na celém světě a společně aplikují principy udržitelného a regenerativního zemědělství. „Doufáme, že sdílením našich záměrů se světem inspirujeme ostatní, aby se zapojili,“ říká Max Koeune, prezident a generální ředitel McCain Foods Limited.

číst dále ...

Léčivá hlíva ústřičná a opomíjené líhy

Hlíva ústřičná – Pleurotus ostreatus patří k typickým podzimním druhům a její růst je, při mírné zimě, i v zimních měsících. Jakmile ovšem klesnou mrazy -4 °C, její růst se zastaví. Při stoupnutí teploty nad 0 její růst opět pokračuje. Jeden z mála druhů, které jsou po rozmrznutí jedlé a nerozkládají se v nich toxické látky. K těmto druhům hub patří také například penízovka sametonohá či jidášovo ucho.

číst dále ...

Vánoční pečení v plném proudu. Vyzkoušejte netradiční druhy mouky a myslete na kvalitu!

Jelikož se tolik očekávané období vánočních svátků nezadržitelně blíží, většina domácností už oprašuje recepty a pomalu se chystá na přípravu cukroví. Linecké, perníčky, vanilkové rohlíčky nebo třeba pracny. Každý máme svůj oblíbený druh, na který jednoduše nedáme dopustit. Pokud byste však rádi každoroční vánoční klasice letos dodali nový rozměr, zapomeňte na pšeničnou mouku a vyměňte ji za zajímavější alternativy. Zároveň myslete na to, že kvalita je na prvním místě!

číst dále ...

Dárci přispívají na projekt Zachraň oběd koupí Obědovky, voucheru na převoz nevydaných obědů z jídelen lidem v nouzi

Díky aktivitě organizace Zachraň jídlo se od poloviny března 2022 podařilo zachránit přes 12 000 obědů, které zbývají ve firemních jídelnách, a darovat je lidem v nouzi. Nyní organizace spouští na platformě Darujme měsíční sbírku, která projektu Zachraň oběd umožní fungovat i v budoucnu. Zakoupením voucheru dárce zajistí převoz nevydaných obědů z firemních kantýn do charitativních organizací v Praze. Pomůže tak například samoživitelkám a eliminuje plýtvání jídlem.

číst dále ...

Odstartujte vánoční pečení perníkem aneb jak na netradiční perníkový dezert

Perník či perníčky jsou tradiční pochoutkou většiny pouťových a hodových slavností, ale i neodmyslitelnou předvánoční sladkostí, kterou si rok co rok bez výčitek většina z nás dopřává. Co si jej letos upéct v netradičním provedení a více si pohrát s jeho chutí? Stačí malá změna a uvidíte sami, že i s obyčejným perníkem můžete leckoho překvapit.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy