REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Thomas Henry představuje novinku – Cold Brew Coffee Tonic

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Oblíbený prémiový tonik Thomas Henry na český trh v červnu přichází s osvěžující novinkou. V každém toniku na vás čeká pořádná dávka kofeinu, která vás nakopne. Unikátní Cold Brew Coffee Tonic je první kávový tonik na světě!


Aromatická novinka, která sleduje celosvětový trend, došla už i k nám do České republiky. Intenzivní v chuti, aromatický, osvěžující kávový nápoj, který musíte zkusit. Ve společnosti Thomas Henry dlouho ladili k dokonalosti recepturu ze 100% arabiky z Latinské Ameriky, aby její plná chuť vynikla i chlazená. V jednom toniku je stejné množství kofeinu jako v šálku espressa. Díky spojení cold brew a kvalitního toniku dochází k harmonickému propojení jedinečných chutí v jediné lahvi. Výsledkem dlouhé práce berlínské značky Thomas Henry tak je nevšední Thomas Henry Coffee Tonic, který obsahuje poctivou dávku kofeinu 20 mg/100 ml.

 

 

Cold brew je aktuálně velký trend v kávových specialitách. Jak již název napovídá, jedná se o kávu připravenou nikoliv klasicky za použití horké vody, ale extrahováním za studena, které probíhá několik hodin. Díky tomu docílí nápoj jemné acidity, lehké hořkosti, ale zůstane mu plná kávová chuť.

Thomas Henry Coffee Tonic si můžete samozřejmě vychutnat jen tak, samostatně na pár kostkách ledu s limetkou. Skvěle se však hodí i k prémiovým, zejména tmavým destilátům. Zaručeně vás ale nezklame ani v letní osvěžující kombinaci s Greenall’s Wild Berry Ginem, kterou připravují v Gin & Tonic clubu.

Jak si připravit koktejl podle Gin & Tonic clubu doma? Do vychlazené skleničky nalijte 4 cl ginu Greenall’s Wild Berry, přidejte kostky ledu, zalijte tonikem Thomas Henry Cold Brew Coffee a ozdobte čerstvými malinami a jahodami! Vychutnejte si tento drink s domácí kachní terinou s jalovcem – budete překvapeni, jak skvěle k sobě tyto chutě pasují.

Thomas Henry Cold Brew Coffee Tonic 0,2 l si budete moct pořídit na stránkách www.1er.cz za 33 Kč.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Testujte a ochutnávejte novinky na trhu potravin!

Rádi objevujete a zkoušíte novinky na trhu potravin? A milujete překvapení? Služba brandnooz box umožnuje českým zákazníkům již více než 5 let, seznamovat se s nabídkou nových a zajímavých produktů na trhu potravin prostřednicvtím zásilky brandnooz box. Pečlivě vybrané novinky vám dorazí až domů, zabalené v zelené krabici. Běžná cena této zásilky je 279 Kč a její obsah je vždy předem neznámý.

číst dále ...

Luštěniny jako salát nebo zdravá příloha

Luštěniny jsou zdravé a měli bychom je alespoň jedenkrát týdně zařazovat do našeho jídelníčku. Všichni to víme, ale jak to udělat, když máme hluboko v paměti zaryté známé hrachové kaše a čočkové polévky ze školních jídelen. Doba se mění a můžete měnit i váš jídelníček. Luštěniny totiž mohou být chutnou součástí moderní kuchyně.

číst dále ...

LOMO sušená vepřová pečeně

Sušená vepřová pečeně s kořením. Trochu práce a po pár dnech si pošmáknete! Video recept z YouTube z kanálu: Chatař

číst dále ...

Upgrade salátů od Roberta Chejna

Saláty si můžete připravit doma nebo zajet ochutnat do zámeckého hotelu Chateau Kotěra. V zámecké restauraci pod taktovkou Roberta Chejna mimo jiné nabízí různé chuťové zážitky v podobě sezónních specialit, francouzské, italské, provensálské a středozemní kuchyně.

číst dále ...

Italské sýry ručně vyráběné z českého mléka

Marco a Tiziania jsou Italové, kteří studovali v Česku a zalíbilo se jim tady natolik, že se rozhodli tu usadit. Po studiu začali pracovat a před čtyřmi lety si v Praze-Nuslích otevřeli Mozzarellart, místo, kde každodenně vznikají sýry té nejlahodnější chuti. Přímo v obchodě navíc můžete sledovat, jak mistr sýrař vyrábí tu nejčerstvější mozzarellu.

číst dále ...

Tipy sommeliera, jak poznat skvělé víno

Červené, bílé, sladké a kyselé. Přiznejme si to na rovinu, každému se občas stane, že se ocitne ve společnosti lidí, kteří rozvinou debatu o víně, a vás polije studený pot. Ne, nevíte, podle čeho poznáte chuť vína, ne, nevíte, jaké jídlo se k vínu hodí nejvíc. Požádali jsme proto sommeliera Davida Krále, ambasadora značky Víno Mikulov Sommelier Club, aby pro vás shrnul to nejzákladnější, co u vína dokáže poznat „obyčejný“ člověk.

číst dále ...

Cukrářské trendy 2019 (podle Josefa Maršálka, pekařského a cukrářského mistra)

Vrstvení, Pastel de Nata, Metalická cukrařina…. to je výčet jen několika nových trendů patřících mezi nejoblíbenější cukrářské praktiky současnosti. V tomto článku najdete výčet těch nejoblíbenějších, jak je sepsal Josef Maršálek, pekařský a cukrářský mistr.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy