REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Yellow Bezzino

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jak už název napovídá, jednou z ingrediencí je i bezinkový sirup, který zažívá comeback do našich kuchyní. Krásně voní a svěže chutná. Jeho lehké, ale výrazné aroma ve spojení s citronovou šťávou a Fernet Stock Citrusem perfektně navodí idylu blížících se teplých večerů.


Ingredience:
2 dlFernet Stock Citrus
4 dlsody
1 dlbezinkového sirupu
0,5 dlcitronové šťávy
citron
led

Postup:

1. Džbán naplňte zhruba do poloviny ledem a zalijte Fernetem Stock Citrusem
2. Přilijte bezinkovým sirup, čerstvě vymačkanou citronovou šťávu a sodu
3. Dobře promíchejte všechny ingredience
4. Na závěr přidejte nakrájený citron.

Poznámka:

Jak na to, se můžete podívat i zde: www.fernetcitrus.cz.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy