REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ward Eight

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tento koktejl se pije buď z koktejlové sklenice a skládá se z whisky, pomerančového džusu, citrónové šťávy a grenadiny, nebo použijeme vysokou sklenici, pak přidáme k ingediencím ještě led a sodu a podáváme s brčkem a plátky citrusu.


Ingredience:
Rozpis na 1 nápoj:
(1díl – 2 cl)
2 dílywhisky
1/4 dílupomerančového džusu
1/4 dílugrenadiny
1/2 dílucitrónové šťávy
sodová voda
plátek citrónu
plátek pomeranče
drcený led
šejkr
barové sítko
koktejlová sklenice
nebo vysoká sklenice s větším obsahem 230-280 ml

Postup:

1. Do šejkru dáme sklenici drceného ledu
2. Nalijeme pomerančový džus, citrónovou šťávu, grenadinu a whisky
3. Důkladně protřeseme a přecedíme do koktejlové sklenice.

nebo
1. Vysokou sklenici s větším obsahem do dvou třetin naplníme drceným ledem
2. Nalijeme pomerančový džus, citrónovou šťávu, grenadinu a whisky
3. Dolijeme sodou a zdobíme plátkem citrónu a pomeranče
4. Podáváme s brčkem.

Poznámka:

Grenadina – Červený sirup z granátových jablek.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy