REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

The bairn

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Míchaný nápoj ze skotské whisky, Cointreau a Campari.


Ingredience:
Rozpis na 1 nápoj:
(1díl – 2 cl)
2 dílyskotské whisky
3/4 díluCointreau
1 lžičkaCampari
drcený led
míchátko
sklenice old fashioned o obsahu 170-230 ml

Postup:

1. Sklenici do tří čtvrtin naplníme drceným ledem
2. Zalijeme Cointreau a skotskou whisky, přidáme Campari
3. Podáváme s míchátkem.

Poznámka:

Cointreau – Vyrábí se podle přísně tajné receptury, v zásadě spojením neutrálního lihu s výluhy kůry hořkých haitských pomerančů a dalších citrusových plodů z Brazílie a Španělska. Má příjemnou pomerančovou vůni, intenzivní kořeněnou a zároveň sladkou chuť.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy