REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Study in Green

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Flambovaný koktejl s Pražskou vodkou, Midori a zastříknutý čerstvou citronovou šťávou. Podávaný s kostkami ledu.


Ingredience:
4 clPražské vodky
2 clčerstvé citronové šťávy
2 clMidori
kostky ledu

Postup:

1. Šejkr naplňte kostkami ledu
2. Nadávkujte suroviny a protřepejte
3. Nalijte přes barové sítko do vychlazené koktejlové sklenky a případně flambujte citronovou kůrou
4. Flambování provedete tak, že nad okrajem sklenky podržíte hořící zápalku a přes její plamen nápoj zastříknete citronovou kůrou (pozor, zášleh je sice krátký, ale vydatný!)

Poznámka:

Zdroj: Bohemia Sekt.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy