REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Štědrovečerní punč

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Další z horkých nápojů vhodných ke slavnostním příležitostem. Punč svařený z červeného vína, koňaku, citrónového džusu, višňového sirupu, vody a medu.


Ingredience:
1 lčerveného vína
0,5 lvody
5 dclvišňového sirupu
3 dclkoňaku
2 dclcitronového džusu
50 gmedu nebo dle chuti

Postup:

1. Svaříme vodu spolu s červeným vínem, koňakem, citrónovým džusem a višňovým sirupem
2. Jakmile tekutinu přivedeme k varu, zdroj tepla vypneme, do punče přidáme med a necháme ho rozpustit
3. Štědrovečerní punč podáváme horký!

Poznámka:

Recept od pana Dalibora Marounka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy