REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Mint Julep

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Bourboun s drceným ledem, cukrem a mátou.


Ingredience:
Recept na 1 nápoj:
60 mlbourbonu
1 lžičkacukru
1 lžičkasody
5 kssnítek máty
drcený led
na ozdobení jahoda a lístky máty
brčko
vysoká sklenice

Postup:

1. Do sklenice vysypeme cukr a zalijeme ho sodou
2. Přidáme na drobno natrhané lístky máty a vše dobře promícháme
3. Sklenici ze dvou třetin doplníme drceným ledem a přilijeme bourboun
4. Nápoj dobře zamícháme dlouhou koktejlovou lžící
5. Sklenici dozdobíme jahodou a lístečky máty, přidáme brčko.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy