REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Mařinková bowle

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Svazek čerstvé mařinky vonné luhovaný spolu s citrónovou kůrou v polosuchém bílém víně, nápoj podávaný zalitý dalším bílým vínem a lahví sektu.


Ingredience:
1 svazekmařinky vonné
2,5 lpolosuchého bílého vína
1 ksláhve sektu
kůra z 1 ks citrónu
nádoba na bowle

Postup:

1. Opereme a důkladně otřepeme 1 svazek mařinky vonné
2. Připravenou mařinku vložíme spolu s kůrou z 1 ks citrónu na několik hodin do 1 l polosuchého bílého vína v nádobě na bowli
3. Po té mařinku vyjmeme a obsah doplníme 1,5 l bílého, dobře vychlazeného, vína a 1 lahví důkladně vychlazeného sektu
4. Ihned podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy