REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jahodový punč zmrzlinový

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rozmixované jahody spolu s vínem a zmrzlinou, jednotlivé porce servírované s kopečkem zmrzliny, ozdobené jahodou a snítky máty.


Ingredience:
300 ml (1 hrnek)jahodové zmrzliny
500 mlbílého přírodního vína
1-2 hrstijahod
kopečky jahodvé zmrzliny na ozdobu
sklenice na stopce, brčka a lžičky

Postup:

1. Do nádoby mixéru nasypeme omyté jahody, přidáme zmrzlinu a víno, chvíli vše mixujeme
2. Do skleniček dáme po dvou kopečcích zmrzliny, kolem nalijeme připravený sorbet
3. Sklenice ihned podáváme ozdobené celou jahodou a snítky máty, nejlépe s brčkem a lžičkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy