REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Horký pomerančový punč

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Horký punč uvařený z bílého vína, pomerančové šťávy a koření, zdobený kolečky pomeranče a skořicovou tyčinkou.


Ingredience:
0,5 lpomerančového džusu nejlépe 100 %
0,5 lbílého vína
4 kshvězdičky badyánu
4 kstyčinky skořice
1 kspomeranč
několik hřebíčků

Postup:

1. Víno ve větším nerezovém hrnci svaříme společně s džusem a kořením
2. Po krátkém provaření odstavíme a dochutíme cukrem, aby nebyl punč příliš kyselý
3. Horký nápoj nalijeme do sklenic a ozdobíme plátky dobře omytého pomeranče které jsme napíchali hřebíčky, tyčinkou skořice a badyánem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy