REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grenada

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Koktejl z příchutí skořice a pomeranče.


Ingredience:
Rozpis na 1 nápoj:
(1díl – 2 cl)
3 dílytmavého rumu
1 dílvermutu rosso
1,5 dílupomerančového džusu
mletá skořice
kostky ledu
míchací sklenice
barové sítko
koktejlová sklenice

Postup:

1. Do míchací sklenice vložíme několik kostek ledu
2. Přidáme pomerančový džus, vermut a tmavý rum
3. Důkladně promícháme a přecedíme, přes barové sítko, do koktejlové sklenice
4. Posypeme špetkou mleté skořice.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy