REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Francouzská švestka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tento nápoj podáváme nakonec pohoštění, například ke kávě, s koktejlovou vidličkou.


Ingredience:
100 gsušených švestek
koňak nebo armagnac
voda
sklenice s uzávěrem
koktejlové sklenice
koktejlové vidličky

Postup:

1. Sušené švestky stejné velikosti opláchneme teplou vodou a necháme oschnout
2. Potom je srovnáme do malé sklenice s uzávěrem a zalijeme alkoholem, uzavřeme a uložíme do chladničky
3. Kontrolujeme, zda jsou stále zatopené
4. Když pěkně nabobtnají, jsou připravené k použití
5. Podáváme je v menších koktejlových sklenicích s trochou alkoholu, ve kterém byly naložené.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy