REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bronx

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Koktejl z ginu, rosso a dry vermutu, pomerančového džusu.


Ingredience:
Recept na 1 porci:
(1díl - 2 cl)
1 díluginu
3/4 díludry vermutu
3/4 dílupomerančového džusu
3/4 dílurosso vermutu
šejkr
barmanské sítko
koktejlová sklenice
kostky ledu

Postup:

1. Šejkr z poloviny naplníme ledem
2. Přidáme gin, oba vermuty a pomerančovou šťávu, důkladně protřepeme
3. Nalíváme přes sítko do koktejlové sklenice.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy