REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Těstoviny zapečené s telecím masem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Těstovinový pokrm podávaný při dietě aplikované u spastické zácpy.


Ingredience:
180 gtěstovin (vřeténka, vrtule ...)
100 gpodušeného telecího masa
10 gmásla
1 ksvejce
2 lžícemléka
petrželka
sůl

Postup:

1. Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a propláchneme, aby se neslepily
2. Pak je promícháme s umletým podušeným telecím masem a dáme do máslem vymazané formy 3. Nejprve je necháme v troubě ve vodní lázni prohřát a po zalití rozšlehaným vejcem s mlékem je zapečeme, při teplotě kolem 200 °C, dozlatova
4. Zdobíme petrželkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy