REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jahodová zmrzlina II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ušlehaná smetana smíchaná s vanilkovým a moučkovým cukrem, promíchaná s rozmačkanými jahodami, zamrazená.


Ingredience:
500 gjahod
150 gmoučkového cukru
2 balíčkyvanilkového cukru
5 dclsmetany ke šlehání
formičky na domácí zmrzlinu

Postup:

1. Smetanu důkladně vyšleháme
2. Do šlehačky zapracujeme moučkový a vanilkový cukr
3. Jahody důkladně omyjeme a okapané rozmačkáme, vmícháme je ke šlehačce
4. Hmotou naplníme jednotlivé formičky a dáme je do mrazáku zamrazit.

Doporučení:

Formičky můžeme nahradit například kelímky od jogurtů.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy