REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Oloupání broskví

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Často bývá u broskvových zavařenin uvedeno, že je třeba broskve oloupat …


Brouskve na vrchu nařízneme do menšího kříže a pak je krátce spaříme v horké vodě. Po chvíli jejich slupku jednoduše sloupneme a máme hotovo.

Druhá varianta je broskve naříznout do kříže a po té vložit do mikrovlnné trouby. Mikrovlnku nastavíme na nejmenší možný chod a 1-2 minuty necháme zapnutou, po té broskve vytáhneme a pochvíli je opět můžeme sloupnout.

P.

S. Takto lze sloupnout i slupku na rajčatech!

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy