REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Je možné mlsat zdravě a výživně?

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Sto lidí, sto chutí. Jistě toto české rčení znáte. Každý člověk může mít rád jinou chuť – někdo preferuje chuť slanou, jiný pálivou a někdo má rád chuť sladkou. Mlsat je třeba, nejen kvůli tomu, že se nám tím často podaří uklidnit své emoce a uděláme si čas sami pro sebe. Mlsat lze i zdravě a s ohledem na životní prostředí. Zkuste pochoutky, které nyní najdete na pultech i v e-shopech Benu lékáren. Poznejte svět nejkvalitnějších ekologicky vyrobených pochutin Landgarten, kterých už se nebudete chtít vzdát!


roce 1989 vznikla v Rakousku společnost Landgarten specializující se na výrobu nejkvalitnějších ekologických produktů. Od prvního dne se zaměřuje na výrobu občerstvení, které je nejenom výživné, ale má další přidané hodnoty: skvělou chuť a 100 % Bio a bezlepkovou kvalitu. Jejich hlavními artikly jsou výživné a inovativní svačinky ze sóji, dále pak různé směsi a výtečné ovoce v té nejjemnější čokoládě. Stačí si jen vybrat. Vybraný sortiment nyní exkluzivně koupíte v Benu lékárnách.

 

 

Emoce a chutě spolu souvisí!

Věděli jste to? Chuť na sladké míváme zpravidla ve chvíli, kdy nás někdo nebo něco rozčílí. Sladkostí se uklidňujeme i odměňujeme. Často na srovnání rozbouřených emocí stačí jen kousek čokolády nebo jiný pamlsek obsahující však velké množství bílého cukru bez jakékoliv výživové hodnoty.

Zkuste změnu. Vyměňte čokoládu za čokoládu!

Místo sušenek nebo čokolády zkuste ovoce té nejvyšší kvality v nejjemnější Bio Fairtrade čokoládě. Ovoce je sušené mrazem, tím se zaručuje neuvěřitelně intenzivní ovocné aroma a chuť.

Perfektně v tomto případě poslouží i kombinace křupavých semínek a bobů opět zalitých do Bio čokolády. Všechna semena a boby Landgarten pochází z rakouského ekologického zemědělství.

 

 

Chuť na něco slaného?

Také Vás při sledování filmu nebo při posezení s přáteli „honí mlsná“ a hodilo by se něco slaného? Tučné smažené brambůrky a pražené oříšky plné tuku nebudou to pravé?

Kombinace křupavých ořechů a netradičních příchutí je perfektní pro doplnění energie mezi hlavními jídly. Bez tuku pražené oříšky jsou ideální pochutinou s vysokou výživovou hodnotou!

Svačinky na cesty nebo dětem do školy

Ani to pro značku Langarten není žádný problém.

 

 

Co třeba sojová svačinka?

Sójové boby od lokálních rakouských zemědělců jsou pěstovány v Bio kvalitě a bez geneticky modifikovaných organismů. Sójové svačinky Landgarten jsou pražené do zlatova pomocí patentované metody pražení bez přidaného tuku, díky které si zachovají plnou chuť a zároveň jsou krásně křupavé. Vzhledem k tomu, že obsahují 40 % bílkovin a o 50 % méně tuku než arašídy, jsou sójové boby ideální svačinkou s přidanou hodnotou.

 

 

Nebo je libo ovocné a zeleninové svačinky?

Svačinové směsi z toho nekvalitnějšího sušeného ovoce a zeleniny, pražených oříšků a semínek vytváří kombinace chutí, které vás budou bavit. Objevte svou oblíbenou příchuť v jednom z pestrých mixů nejvyšší kvality.

 

 

Výše uvedené produkty jsou nyní k dostání exkluzivně v síti lékáren Benu.

Na jejich webových stránkách jsou i informace o cenách, složení, nutričních hodnotách apod.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Nejlepší pomocníci do kuchyně pro profesionální i domácí použití

Plnička klobás Kdo by neměl rád klobásy. Směs na dobrou klobásu je opravdu jednoduché vyrobit, jelikož se skládá pouze z kvalitního mletého masa libového i tučného a různých směsí koření. Dá se vyrobit v podstatě s jakékoliv masa i ze směsi různých druhů. Zásadním problémem při přípravě klobás a jitrnic je ale plnění klobás. Špatně se odhaduje množství směsi tak, aby v klobáse nebyly vzduchové bubliny a zároveň aby nepraskla. V tom pomůže plnička klobás, která je určená do profesionální kuchyně, ale i na domácí výrobu. Ocení ji každý zejména během zabíjačky, kdy se připravují jelita a jitrnice opravdu ve […]

číst dále ...

Oblíbený letní dezert třikrát jinak. Kouzlete s ovocem!

Připravte si na odpolední posezení s přáteli lahodný a svěží zákusek, díky kterému z vás bude hvězda každé domácí party. Kombinace křupavého těsta s nadýchaným krémem a letním ovocem vás svou chutí i vůní spolehlivě dostane do prázdninové nálady. Přinášíme hned tři recepty na pečenou i nepečenou variantu.

číst dále ...

Nastává období slaďoučkých malin, vyzkoušejte je v originálních receptech

Léto je v plném proudu a konečně je k dostání lokální ovoce, na které jsme všichni tak dlouho čekali. Maliny – tyto šťavnaté bobulky jsou výborné samy o sobě, ale co je tentokrát zkusit ještě jinak? Propojte jejich perfektní sladkokyselou chuť s jinými ingrediencemi a překvapte své nejbližší během večerního posezení na terase pokrmy s neotřelými kombinacemi.

číst dále ...

Fenomén jménem Cava

Španělská cava se začíná čím dál častěji objevovat v hledáčku českých milovníků šumivých vín, a po boomu italského prosecca se i ona možná dočká své zasloužené chvilky slávy u nás. Cava, stejně jako Champagne, smí pocházet pouze ze zákonem určených oblastí, kterých je osm, přesto 95 % výroby sídlí v oblasti Penedes.

číst dále ...

Sezóna rajčat v plném proudu. Ponechte si jejich výtečnou chuť po celý rok

Konec srpna vždy znamená jediné – sezóna rajčat se bude blížit do finále. Pokud toužíte po tom, abyste si jejich výtečnou chuť ponechali i o něco déle, můžete se pokusit o výrobu domácího kečupu, pesta nebo oblíbených sušených rajčat. Přinášíme tipy na recepty, které budete milovat. Dbejte ale na to, abyste pro své dobroty vybírali kvalitní suroviny.

číst dále ...

Chuť moře se vrací. V září zahajuje třetí ročník festivalu Prague Mussel Week

Hlavní město v září hostí třetí ročník úspěšného food festivalu Prague Mussel Week, který přiveze do Česka chuť moře a celkem 23 tun holandských slávek. Milovníkům dobrého jídla se nabízí příležitost ve dnech 13. až 19. 9. ochutnat pokrmy z čerstvě nalovených mušlí ve více než sedmdesáti vybraných restauracích. Na webových stránkách akce si zájemci mohou vygenerovat voucher, se kterým lze využít 1+1 porci slávek zdarma.

číst dále ...

Kofi-Kofi: Budování franšízingových poboček nám dává smysl

Milovníkům kávy asi netřeba představovat společnost Kofi-Kofi. Ostatní možná zbystří, když napovíme, že se jedná o mobilní stánky s kávou, které jsou v retro stylu a obslouží vás v nich mladí usměvaví studenti. Letos v srpnu to bude 10 let, kdy do ulic Brna vyjel první KofiTruck. Následovala Praha, Olomouc, Plzeň a také Znojmo. O tom, jak celý projekt vznikl jsme si povídali s jedním ze zakladatelů, Igorem Slavíkem.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy