REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Houby a jak na ně

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rozhodně nezpracovávejte starší houby, ty raději vyhoďte a běžte do lesa na nové!


Houby zásadně zpracujeme do 24 hodin, rychle se zapaří a pak jsou téměř stejně nebezpečné jak houby jedovaté. Díky zapaření houby nikdy neukládáme do igelitových sáčků a tašek. Nejlépe udržíme houby téměř jako čerstvé, upravíme je tak, že je povaříme, předem očištěné a nakrájené, cca 3 minuty ve slané vodě. Po porcích je uložíme do kelímků a po té necháme zamrazit.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy