REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

České hovězí, ta správná chuť masa na jazyku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Hoďte si na gril poctivé české maso od ZEMAN maso-uzeniny. Vybírat můžete mezi Rump, Rib Eye, Flank, nebo Hanger steakem. Všechny steaky jsou 14 dní vyzrálé a pocházejí z pečlivě prověřeného mladého skotu/mladých býků. Nosí označení Česká potravina.


Na rozdíl od vepřového se hovězí maso nevybírá podle růžovosti. Naopak je lepší jej kupovat, když je zbarvené do odstínů červeno-hnědé. To znamená, že je akorát vyzrálé a nebude po grilování tvrdé. Teprve jemné, měkké a vyzrálé hovězí, které zraje 14 dní, vám dá okusit, co je to mít pořádný kus masa na jazyku.

 

 
Společnost ZEMAN maso-uzeniny si zakládá na tom, aby její maso pocházelo z lokálních chovů. Odebírá maso pouze od dlouhodobě prověřených českých dodavatelů s dobrou pověstí. Čistota a zdravotní stav zvířat jsou na prvním místě. Fakt že, maso neputuje na váš stůl přes půl světa, je bonusem.

Hovězí steaky jsou k zakoupení v prodejnách ZEMAN maso-uzeniny od 24,90 Kč/100 g. Jednotlivé balení mívá přibližně 350 g.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy