REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

BRAND BOX prosinec 2021 – balíček plný novinek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Sice už máme po Vánocích, ale pojďme se podívat, co bylo v posledním Brand Boxu pro rok 2021, který přinesl inspiraci nových chutí a zajímavých produktů k otestování. Zimní období máme neodmyslitelně spjato s perníčky, a tak přichází Babiččina volba se speciální limitovanou edicí hladké mouky – Mouka na perníčky. Směs pšeničné a žitné mouky na pečení voňavých domácích perníčků. Cena je: 17,90 Kč (1 Kg).


Pokud máte rádi zdravější snídaně či svačiny, ochutnejte novinku OAT Pillows jahodové od BONAVITY. Jahodové ovesné polštářky z nové ovesné řady mají vysoký obsah vlákniny, jsou vyrobeny z celozrnných ovesných vloček a bez umělých aromat. Oves se řadí mezi funkční potraviny, to znamená, že obsažené složky příznivě ovlivňují zdraví člověka díky obsahu vlákniny, minerálních látek, vitamínů a antioxidantů. Společnost BONAVITA se chová šetrně k životnímu prostředí, proto nakupuje suroviny na výrobu tohoto produktu od lokálních dodavatelů a tím snižuje uhlíkovou stopu. V nové ovesné řadě najdete šest nových produktů, mezi nimi například ovesné lupínky nebo ovesné kroužky. Cena je: 69,90 Kč (375 g).

 

 

Další novinkou je pravá kávová specialita, která splňuje všechny požadavky opravdového baristy. – Tchibo Barista Espresso Style. Pro dokonalé rozvinutí chuti se praží ta nejlepší kávová zrnka v tradiční bubnové pražičce velmi pomalu. Tato káva, obsahující kávu z Kolumbie, má silný, ale vyvážený charakter. Cena: 199,90Kč (200 g).

 

Pokud máte rádi BIO kvalitu. Ochutejte BIO kokosový nápoj od značky JOYA. Je bez přidaného cukru a dochucovadel, je velmi chutný a přirozeně sladký. Neobsahuje laktózu ani sóju. Díky snadné konzumaci pomocí brčka je perfektní jako svačina na cesty. Vhodný i do cereálií nebo do kávy či čaje. Je ideální rovněž na vaření a pečení. Cena: 29,90 Kč (200 g).

 

Výtečná chuť, křupavá konzistence a kvalita, na kterou se můžete vždy spolehnout. To je Bonduelle Créatif Olive. Směs cukrové kukuřice, zelených a černých krájených oliv a červené papriky na kostky – tato zeleninová směs dodá barvu a chuť všem vašim salátům.

Cena je: 39,90 Kč (425 g).

 

Pro přípravu náplně do tradičních českých buchet a koláčů nebo jen tak smíchat s cukrem a použít k posypání je Mletý mák značky Lagris. Výrobek obsahuje 100 % máku, je tedy bez konzervantů či jiných aditiv, navíc je již pomletý, takže připraven k okamžitému použití.

Cena je: 39,90 Kč (200 g).

 

Dále se v boxu nacházel Francouzský dresink od značky Develay. Je pikantně-kořeněný, zjemněný koprovými snítkami a rajčatovým protlakem. Tento jemný, krémový dresink se hodí ke všem míchaným salátům. Dresink se skládá ze 100 % přírodních surovin a je samozřejmě bezlepkový. Cena: 49 Kč (230 ml).

 

Více informací k boxům a recenzím najdete na www.novinkyschuti.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

26 nejlepších receptů z houbařské kuchařky – TOP recepty na zpracování a přípravu hub

Ty nejlepší houbařské recepty z naší databáze webu ReceptyOnLine.cz pro inspiraci na jednom místě. Vybrali jsme pro vás klasické, ale i méně známé recepty na zpracování a úpravu hub. Vyzkoušené, oblíbené recepty na naložení a zavaření hub, ale také recepty na jejich tepelné zpracování. Prostě TOP recepty na houby 26x jinak!

číst dále ...

Vaření s dětmi: Proč je důležité zapojovat děti už od útlého věku a co všechno je díky tomu naučíme?

Zapojte své nejmenší do přípravy snídaní, obědů i večeří. Je to nejen nová výzva, ale také cenná aktivita, díky které si děti už v mládí osvojí řadu důležitých dovedností. A co víc, naučíte je jíst zdravě a vyváženě. Vaření je základní dovedností, kterou si děti ponesou i do dospělosti. Pomáhá jim rozumět potravinám, výživě a základním dovednostem v kuchyni. Kromě toho se učí matematiku a vědu při měření ingrediencí a při hlídání teploty a času. Malí pomocníci také rozvíjejí své jemné a hrubé motorické dovednosti při krájení, míchání, tvarování a přípravě jídel. Tyto dovednosti jsou zásadní pro koordinaci ruky a oka.

číst dále ...

Tradiční, ale přesto moderní. Těchto pět odrůd vína patří mezi naši nesmrtelnou klasiku, která ale pořád překvapuje

Odměňujete se víkendem na jižní Moravě nebo ve vinařských Čechách, kde si můžete dopřát svěží víno z místního vinařství? Případně máte svůj večerní rituál se sklenkou našeho vína? A pochutnáváte si spíše na módních výstřelcích, nebo vsázíte na klasiku tradičních odrůd, z kterých však naši šikovní vinaři dokáží vytvořit trendy zázraky? Nejste si jisti, které ty tradiční odrůdy vlastně jsou? Pojďme si je představit.

číst dále ...

Zázračná červená řepa

Červená řepa získává v současné české kuchyni stále větší oblibu. Někomu ji však v mládí neznechutili. Za socialismu, ve školní jídelně, bývala často jako jediná příloha ke školním obědům. Nejvíce je oblíbená v Polsku, na Ukrajině, ale také Rusku a Bělorusku a pobaltských státech. Bez červené řepy klasický boršč prostě neuděláte. Oblibu si získala i jako známý prostředek k posílení imunitního systému a bohatá zásobárna přírodních látek, bránících, kromě jiného, vzniku rakoviny. Zatím se to však bezpečně nepodařilo prokázat, jak tvrdí lidová léčitelství v mnoha státech bývalého východního bloku.

číst dále ...

Žlutá řepa

Při vyslovení slova řepa nás hned napadne červená řepa, řepa cukrovka, nebo krmná řepa. V posledních letech se však objevuje v řetězcích a na farmářských trzích, na zahrádkách u drobných pěstitelů žlutá řepa, někdy nazývaná také zlatá řepa. Není tak běžná jako její příbuzná červená řepa, má ale řadu předností. Je jemnější a sladší, při vaření pak nepouští červenou šťávu, nezbarví vám nádobí, ruce ani oblečení, kuchyň a ani vaše děti.

číst dále ...

Olivy: Španělský klenot i zdravá delikatesa

Olivy jsou jedním z nejcharakterističtějších pokrmů středomořské kuchyně a postupem času si našly své místo i v českých domácnostech. Tyto malé kulaté plody jsou nejen lahodným doplňkem spousty jídel, ale také mají mnoho zdravotních benefitů.

číst dále ...

Chcete si upéct domácí chléb? Nebojte se kombinovat mouky, poradíme jak

Znáte ten pocit, když dostanete chuť na čerstvý křupavý chléb, ale není, kam si pro něj zrovna doběhnout? Právě v tu chvíli přichází na řadu chlebové směsi, které jsou vyladěné do posledního zrnka mouky a můžete je snadno vytáhnout ze skříně. A pokud zrovna žádnou chlebovou směs doma nemáte, můžete si mouky na domácí chléb samozřejmě nakombinovat i sami podle své chuti a požadavků.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy