REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Bára Štěpánová, Fagor a „3 v 1“

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fagor - hrnceTisková informace: Praha, 18. června 2013 – Firma Fagor Elektro, výhradní dovozce bíle techniky značky Fagor na český trh, zorganizovala akci pod názvem „3 v 1“, která byla určena pro obchodní partnery a servisní techniky z České republiky.

V rámci tohoto setkání, společnost odprezentovala více jak 30 novinek pro rok 2013 a výrobky, které se pyšní moderní technologií a designem (trouby, varné desky, myčky nádobí, chladničky, pračky, malé elektro a nádobí) a také umožnila hostům prozkoumat spotřebiče Fagor „pod lupou“ …


    Další zajímavostí bylo, že skoro 300 účastníků mohlo vyzkoušet, pod vedením kulinářských profesionálů z Divoké vařečky, své kuchařské umění a otestovali nové a netradiční recepty na spotřebičích Fagor.

    A aby bylo i trochu zábavy a hravosti, byl připraven pro hosty soutěžní kvíz, kdy hlavními cenami bylo 5 ks designových mikrovlnných trub Spoutnik. Příjemnou atmosféru dokreslovala zpěvačka, herečka a moderátorka Bára Štěpánová, která se stala tváří výrobků Fagor.

    Fotografie z akce:

    Prezentace výrobků a novinek Fagor

      Fagor - prezentace

      Fagor - prezentace

      Fagor - prezentace

       

      Vaření s Divokou vařečkou

      Fagor

       

      Proslov JUDr. Miloslava Filipa, generálního ředitele Fagor Elektro

      Fagor

       

      Losování ze soutěžních kvízů

      Fagor

       

      Zpěvačka, herečka a moderátorka Bára Štěpánová

      Fagor

       

      Fotografie výher – mikrovlnné trouby Spoutnik

      Fagor

      Tým Fagoru

      Fagor

       

      Tým Fagoru a Divoké vařečky

      Fagor

       

      Skupina Fagor se řadí mezi pět nejvýznamnějších výrobců bílé techniky v Evropě. V jeho portfoliu je 12 obchodních značek a svoje výrobky vyváží do 130 zemí celého světa. Je součástí MCC, největšího družstevního sdružení na světě.

      Další informace najdete na www.fagorcz.cz.

      Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

      Fotogalerie:


      reklama


      Nejnovější články

      25 nejlepších receptů na pečené vánoční cukroví

      Vybrali jsme pro vás ty nejlepší recepty z naší databáze internetové kuchařky ReceptyOnLine.cz na pečené vánoční cukroví. Snad náš výběr vás bude inspirovat a pomůže vám s rozhodnutím, které vánoční cukroví letos upečete.

      číst dále ...

      Mleté maso není vůbec nudné

      Že se mleté maso hodí jen do směsi na špagety, je fáma. V kuchyni se s ním dá přímo čarovat. Můžete ho použít v moderním receptu s českými kořeny, ve voňavé sekané nebo v plněných paprikách s rajskou omáčkou. Základem všech receptů je mleté maso jako přirozená potravina a součást výživy člověka. Maso je jedním z hlavních předpokladů zdravého vývoje každého jedince. Na trh se však dostávají i rostlinné imitace masa, které patří na stupnici NOVA do 4 skupiny – jsou to tedy vysoce průmyslově zpracované potraviny. Jde například o rostlinné hamburgery nebo steaky. Ty navazují dojem zdravého stravování. Pravdou však je, že takto vyrobené potraviny mohou mít při dlouhodobé konzumaci negativní vliv na lidské zdraví, především v podobě nevyrovnané výživy, protože nepokrývají všechny potřeby a přísun pro tělo prospěšných látek. S chutí do toho a máte uvařeno. Vařit lze i bez náhražek a plnohodnotně.

      číst dále ...

      Levné vánoční cukroví – cukroví za pár korun

      Drahota, kam se podíváš a tak nezbývá, než začít šetřit. Ale umíte si představit vánoce bez vánočního cukroví? Většina Čechů asi ne a tak pro ty, co letos opravdu potřebují ušetřit tu máme výběr některých receptů na vánoční cukroví, které pořídíte za pár korun. Jde jak o levné pečené vánoční cukroví, tak o to nepečené. Inspirujte se našimi recepty a dopřejte si i letos několik druhů levného vánočního cukroví, které nezruinuje vaše konto.

      číst dále ...

      Recepty, které ozvláštní podzimní menu. Kombinaci masa a báječných sezónních dobrot si zamilujete!

      Bloudíte mezi regály obchodů a marně přemýšlíte, jakými pokrmy ozvláštnit pochmurné podzimní víkendy? Pak vsaďte na to, co je právě nejdostupnější – lokální čerstvé a šťavnaté suroviny. Vždyť na podzim jich je k dostání celá řada a byla by chyba je řádně nevyužít. Zkombinujte je s masem a provoňte kuchyni neodolatelnými dobrotami!

      číst dále ...

      Sváteční vaření z regionálních specialit

      S příchodem adventu nastává jedno z nejkrásnějších období celého roku. Čas více než kdy jindy můžeme trávit se svými blízkými a každý takový okamžik si žádá něco velmi speciálního. A proto jsme pro vás připravili několik slavnostních receptů, kterými potěšíte doslova všechny strávníky. Při výběru surovin pro přípravu těchto svátečních pokrmů doporučujeme sledovat označení Regionální potravina, jejíž logo stvrzuje, že se jedná o kvalitní produkty, které navíc pocházejí přímo z vašeho kraje a blízkého okolí. Budete tak mít jistotu, že kupujete kvalitní potraviny a zároveň tak podpoříte místní farmáře. Krásné prožití vánočních svátků.

      číst dále ...

      Vánoce na TV Paprika

      Kulinářská stanice TV Paprika přináší bohatý vánoční program, jež opět nešetří nápady a návody na ty nejlepší dobroty. Inspirujte se novými recepty od samotného mistra – Jamieho Olivera, který ukáže, že i s jedním hrncem je možné nadělat mnoho parády. Chybět nebude ani oblíbená trojice kuchařů – Gordon, Gino a Fred, kteří se vydají oslavit Vánoce až za polární kruh. To vše a mnohem více, sledujte v prosinci na televizní stanici TV Paprika.

      číst dále ...

      Znáte červené kiwi?

      Kiwi je stálicí mezi exotickým ovocem. Během zimních měsíců je na českých stolech velmi oblíbené a zná ho úplně každý. Tedy pokud jde o zelené kiwi. Znáte ale kiwi červené? Svým oválným tvarem a hnědou slupkou je velmi podobné svému zelenému protějšku, ale jeho slupka nemá chloupky. Po rozkrojení se liší barvou, která je spíše žlutá a přechází až do červena. Rozdíl je také v chuti, která je jemnější a méně výrazná. Červené kiwi je však, stejně jako to zelené, plné vitamínů a dalších tělu prospěšných látek.

      číst dále ...

      Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy