Staročesky stáhnout.
Vytáhnout z kůže
reklama
Alobalové obědové balíčky - Příprava a servírovaní jídla v alobalu není nic nového. Takto vařily již naše babičky. Jde o pokrm tzv. vše v jednom. Maso se po přípravě v alobalu rozpadá a příloha dostane další chuťový rozměr díky šťávě z masa, ve které se dusí.
Čína po česku - Rychlá minutka inspirovaná asijskou kuchyní. Původní recept podle Radima Řičici, účinkujícího v gastronomické show na TV Prima “PROTŘENO”, volně upraveno ReceptyOnLine.cz
Gazdovská jehla, knedlíky z horkých vařených brambor, dušené kysané zelí - V troubě upečené špízy připravené z plátků gazdovské slaniny, prorostlé krkovice a cibule, servírované posazené na dušeném zelí, obložené domácími knedlíky.
Jablková omeletaJablková omeletaJablková omeletaJablková omeletaUložit
Uložit
Uložit
Uložit
Uložit
Uložit
Uložit
Ořechové rohlíčky slepované kakaovým krémem - Vánoční pečené cukroví ve tvaru rohlíčků, slepené kakaovým krémem a ozdobené čokoládovou polevou.
Košíčky Isidor - Vánoční cukroví, košíčky plněné marmeládou a máslovým krémem ochuceným kakaem.
Kakaové dortíčky (Išelské) - Vánoční slepované pečivo zdobené mandlí.
Další recepty na vánoční cukroví najdete v naší internetové kuchařce ReceptyOnLine.cz zde: vánoční, velikonoční a čajové cukroví a pečivo...
Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy