REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Z Mlékárny Kunín se hlásí jaro plné novinek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

PR - Mlékárny KunínJaro je tady! K životu se probouzí nejen beskydské louky a stráně, čile se to hemží i v digitálním světě, který pomyslně obklopuje mlékárnu Kunín. S novinkami se setkáte na webové i facebookové stránce, kde se Kunín pustil dokonce na pole digitálních aplikací.


Napadlo vás někdy, jaké by bylo stát se profesionální cukrářkou nebo cukrářem a vyrábět vlastní dorty? Přesně do takové role se teď můžete vžít díky nové aplikaci Dort, která se na kunínském Facebooku těší velké popularitě. Nevíte, jak se hněte těsto na korpus nebo jak správně našlehat bílky? Žádný problém. Aplikace vám dá na výběr z řady tvarů, náplní i zdobení a dál už je to na vás. Fantazii se meze nekladou, což platí jak pro kombinace rozličných ingrediencí a chutí, tak pro výsledný vzhled vašeho sladkého výtvoru. Při zdobení máte prakticky úplně volnou ruku, takže není problém napsat na dort třeba jméno toho, koho byste svým výtvorem chtěli obdarovat.

A teď pozor! Svůj dort můžete ještě stále přihlásit do posledního soutěžního kola, a pokud se dostane do padesátky s nejvyšším počtem „lajků“, máte šanci, že ho porota vybere jako vítězný. Co to znamená? Váš dort pro vás bude upečen profesionálním cukrářem a následně přivezen až domů. Pak na něj můžete pozvat třeba partnera či partnerku, děti nebo přátele. Pokud vás zajímá, jaké další ceny jsou ve hře, navštivte Facebook Mlékárny Kunín, kde můžete svůj dort rovnou přihlásit do soutěže.

 

PR - Mlékárny Kunín

 

Pozadu nezůstává ani webová stránka. Jaro z ní dýchá už na první pohled, a to nejen díky živé animaci, která vás uvítá. V sekci receptů najdete tipy na lehké jarní dobroty, které ocení zejména ti, kdo si přes zimu dopřávali trochu toho lenošení a starosti o figuru do plavek si nechali až na čas prvních petrklíčů. Zapomeňte ale na ohrané saláty na tisíc způsobů. Na výběru receptů si v Kuníně dali opravdu záležet. Uvidíte, že do vaření nadchnou i ty z vás, kdo se od něj doposud drželi spíše stranou.

Zdroj a další informace: http://www.mlekarna-kunin.cz/

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Nejnovější články

Co je to půst? A proč ho držet?

Vyzkoušejte si, zda vašemu tělu neprospěje začít jíst střídmě, jak to dělaly vaše babičky a prababičky. Po hojných a výživných vánočních svátcích začali naši předkové slavit další blahobytný svátek plný domácích zabíječek, pečené drůbeže a koblih, byl to masopust. Masopustem je označováno více jak 40 denní období od Tří králů 6.1. až do Popeleční středy. Po tomto období hojnosti však v minulosti vždy následoval půst. Před svátky jara Velikonocemi a Kristovým zmrtvýchvstáním bylo potřeba očistit tělo i mysl a začít žít střídměji. A k tomu byl dobrý právě půst, který tehdy trval 6 týdnů.

číst dále ...

Zdraví klíčí v semínkách… Stačí je „odemknout“!

Posilují imunitu, pomáhají při některých civilizačních chorobách, jsou skvělým pomocníkem při různých dietách… Semínka či ořechy patří do oblíbené rodiny superpotravin, které jsou pro naše tělo prospěšné v mnoha směrech. Věděli jste ovšem, že díky vodě nabobtná nejen jejich objem, ale zároveň také několikanásobně zvýšíte obsah živin? Aktivujte prospěšné látky a objevte klíč ke svému zdraví!

číst dále ...

Zkroťte chutě na sladké, aneb 5 tipů ke sladkému životu bez cukru

V posledních letech se stal cukr v očích nás, spotřebitelů, stále více hlídanou surovinou. Na tento trend tak začali reagovat i výrobci, jenž chtějí svým zákazníkům poskytnout oblíbené produkty v alternativě bez bílého cukru. Sladké chuti se přitom nemusíme vyhýbat úplně, stačí sáhnout po produktech, za jejichž sladkou chutí stojí například ovoce, nebo přírodní sladidla, jako třeba čekanka. Jak zkrotit chutě, když se dožadují většího množství sladkostí, než tělo potřebuje?

číst dále ...

Svačinové pomazánky, TOP výběr těch nejlepších receptů z databáze kuchařky ReceptyOnLine.cz

Jednoduché recepty na úžasné pomazánky servírované jen tak, namazané na pečivu. Některé se dají používat i jako dipy, k namáčení krekrů či kousků zeleniny, jiné lze využít i na potření chlebíčků, či kanapek. Ovšem především je využijeme na přípravu chutných svačinek do školy, práce či na výlet. V tomto výběru svačinových pomazánek najdete 24 vyzkoušených receptů!

číst dále ...

Jarní detox chutně a zdravě? Vyzkoušejte recepty z rostlinné stravy

S příchodem jara je v posledních letech čím dál populárnější dopřávat si takzvaný jarní detox organismu. Metod, jak ho docílit, je celá řada. Ideální je zvolit takovou cestu, kterou si neublížíme a bude nám příjemná i dlouhodoběji. Jedině tak totiž svému tělu dopřejeme skutečně to, co po zimě potřebuje. V žádném případě není nutné držet úplný půst, popíjet jen ovocné šťávy nebo třeba několik dnů po sobě jíst stejné jídlo. Bohatě stačí jídelníček s příchodem jara vhodně odlehčit a dopřát si na vitamíny bohatou rostlinnou stravu. Chcete-li letos očistu těla zkusit s chutí, rozumem a pestrou chutnou stravou, nechte se inspirovat recepty na chutné jarní menu od České veganské společnosti.

číst dále ...

Odlehčená oblíbená jídla, která potěší celou rodinu

Přemýšlíte, jak překvapit a hlavně nasytit vaše strávníky? Pořád probíráte nové recepty? Už nehledejte a vyzkoušejte osvědčené klasiky, ale nově s kuřecím mletým masem. Mleté maso je velmi univerzální a skvěle nahradí vepřové a hovězí maso. Zároveň je lehce stravitelné a bohaté na řadu potřebných vitamínů a podporuje nárůst a regeneraci svalové hmoty. Připravte si doma mini burgery, kuřecí tatarák, knedlíčky do polévky, sekanou, karbanátky nebo se inspirujte světovými hity jako jsou špagety bolognese, skotská vejce nebo chilli con carne. S novinkou Kuřecím steakem bez kůže mletým od Drůbežářského závodu Klatovy s 99% podílem masa vykouzlíte výtečnou hostinu na všechny způsoby.

číst dále ...

Zažeňte únorovou únavu pomocí těchto receptů

V druhém letošním měsíci potřebujeme doplnit síly po dlouhé zimě a temných dnech. Čím si tedy podmaní únor naše chuťové pohárky? Ideálně něčím zemitým a hutnějším, ale zároveň dobře stravitelným. Pojítkem všech našich receptů jsou proto zelenina a ovoce doplněné o vydatnější suroviny, jako je tvaroh, zvěřina, sýr nebo smetana. Čeká na vás polévka z pečené cibule, jelení hřbet s restovanou zeleninou, pečená mrkev s tvarohem a jako dezert jablečné řezy se zakysanou smetanou. Díky čemu budou vaše pokrmy dokonalé? Především díky tomu, že přemýšlíte o výběru surovin a kupujete ty kvalitní, což na ně prozradí mj. také značky kvality potravin na jejich obalech. Jedná se např. o Klasu nebo Regionální potravinu.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy