Jaro je tady! K životu se probouzí nejen beskydské louky a stráně, čile se to hemží i v digitálním světě, který pomyslně obklopuje mlékárnu Kunín. S novinkami se setkáte na webové i facebookové stránce, kde se Kunín pustil dokonce na pole digitálních aplikací.
Napadlo vás někdy, jaké by bylo stát se profesionální cukrářkou nebo cukrářem a vyrábět vlastní dorty? Přesně do takové role se teď můžete vžít díky nové aplikaci Dort, která se na kunínském Facebooku těší velké popularitě. Nevíte, jak se hněte těsto na korpus nebo jak správně našlehat bílky? Žádný problém. Aplikace vám dá na výběr z řady tvarů, náplní i zdobení a dál už je to na vás. Fantazii se meze nekladou, což platí jak pro kombinace rozličných ingrediencí a chutí, tak pro výsledný vzhled vašeho sladkého výtvoru. Při zdobení máte prakticky úplně volnou ruku, takže není problém napsat na dort třeba jméno toho, koho byste svým výtvorem chtěli obdarovat.
A teď pozor! Svůj dort můžete ještě stále přihlásit do posledního soutěžního kola, a pokud se dostane do padesátky s nejvyšším počtem „lajků“, máte šanci, že ho porota vybere jako vítězný. Co to znamená? Váš dort pro vás bude upečen profesionálním cukrářem a následně přivezen až domů. Pak na něj můžete pozvat třeba partnera či partnerku, děti nebo přátele. Pokud vás zajímá, jaké další ceny jsou ve hře, navštivte Facebook Mlékárny Kunín, kde můžete svůj dort rovnou přihlásit do soutěže.
Pozadu nezůstává ani webová stránka. Jaro z ní dýchá už na první pohled, a to nejen díky živé animaci, která vás uvítá. V sekci receptů najdete tipy na lehké jarní dobroty, které ocení zejména ti, kdo si přes zimu dopřávali trochu toho lenošení a starosti o figuru do plavek si nechali až na čas prvních petrklíčů. Zapomeňte ale na ohrané saláty na tisíc způsobů. Na výběru receptů si v Kuníně dali opravdu záležet. Uvidíte, že do vaření nadchnou i ty z vás, kdo se od něj doposud drželi spíše stranou.
Zdroj a další informace: http://www.mlekarna-kunin.cz/
Z čeho guláš a co na španělské ptáčky? Není hovězí jako hovězí, pozor na kvalitu!
Začíná sezóna moštů! Co o nich potřebujete vědět?