REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Sportovní odtučnovací dieta

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tato dieta se drží 13 dní, 14 den se jí vše a mění se metabolismus. Další dva roky se netloustne!


Denně se musí vypít nejméně 2 litry vody!

Den první:

7:00 hod. – 1/4 l mléka
10:00 hod. – 1/4 l mléka
13:00 hod. – 1/4 l mléka
16:00 hod. – 1/4 l mléka
18:00 hod. – 1/4 l mléka

Den druhý:

7:00 hod. – pribiňák
10:00 hod. – 15 dkg tvarohu
13:00 hod. – 15 dkg vařené hovězí maso
16:00 hod. – 15 dkg zeleniny
18:00 hod. – 2 vejce vařené+čaj

Den třetí:

7:00 hod. – 10 dkg ovoce
10:00 hod. – 10 dkg zeleniny
13:00 hod. – 10 dkg salámu
16:00 hod. – 1/4 l mléka
18:00 hod. – 15 dkg vařené hovězí maso

Den čtvrtý:

7:00 hod. – pribiňák
10:00 hod. – 1/4 l mléka
13:00 hod. – 10 dkg zeleniny
16:00 hod. – 10 dkg zeleniny
18:00 hod. – 10 dkg salámu + čaj

Den pátý:

7:00 hod. – 2 vejce+10 dkg zeleniny
10:00 hod. – 10 dkg ovoce
13:00 hod. – 10 dkg tvarohu
16:00 hod. – 10 dkg ovoce
18:00 hod. – kefír + 10 dkg zeleniny

Den šestý:

7:00 hod. – 10 dkg šunky
10:00 hod. – 10 dkg ovoce
13:00 hod. – 10 dkg tvarohu
16:00 hod. – 10 dkg vařeného hovězího masa
18:00 hod. – 1/4 l kefíru

Den sedmý:

7:00 hod. – 2 vařené vejce
10:00 hod. – 10 dkg ovoce
13:00 hod. – 10 dkg tvarohu
16:00 hod. – 10 dkg vařeného hovězího masa
18:00 hod. – 1/4 l mléka

Den osmý:

7:00 hod. – 20 dkg ovoce
10:00 hod. – 20 dkg ovoce
13:00 hod. – 20 dkg ovoce
16:00 hod. – 20 dkg zeleniny
18:00 hod. – 20 dkg ovoce

Den devátý:

7:00 hod. – 1/4 l mléka
10:00 hod. – 1/4 l mléka
13:00 hod. – 1/4 l mléka
16:00 hod. – 1/4 l mléka
18:00 hod. – 1/4 l mléka

Den desátý:

7:00 hod. – pribiňák
10:00 hod. – 15 dkg tvarohu
13:00 hod. – 15 dkg vařené hovězí maso
16:00 hod. – 15 dkg zeleniny
18:00 hod. – 2 vejce vařené + čaj

Den jedenáctý:

7:00 hod. – 10 dkg ovoce
10:00 hod. – 10 dkg zeleniny
13:00 hod. – 10 dkg salámu
16:00 hod. – 1/4 l mléka
18:00 hod. – 15 dkg vařené hovězí maso

Den dvanáctý:

7:00 hod. – pribiňák
10:00 hod. – 1/4 l mléka
13:00 hod. – 10 dkg zeleniny
16:00 hod. – 10 dkg zeleniny
18:00 hod. – 10 dkg salámu + čaj

Den třináctý:

7:00 hod. – 2 vejce + 10 dkg zeleniny
10:00 hod. – 10 dkg ovoce
13:00 hod. – 10 dkg tvarohu
16:00 hod. – 10 dkg ovoce
18:00 hod. – kefír + 10 dkg zeleniny

Den čtrnáctý:

7:00 hod. – Jí se vše
10:00 hod. – Jí se vše
13:00 hod. – Jí se vše
16:00 hod. – Jí se vše
18:00 hod. – Jí se vše

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Nejnovější články

12 nejlepších receptů z medvědího česneku

Medvědí česnek je poslední roky novým hitem českých kuchyní a to především v jarním období, kdy se objevuje hlavně v lužních lesích na bohatých půdách, kde vytváří doslova kobercové porosty. Najdeme ho od března do května, pak zasychá a jeho růst přestává. Ovšem pokud si medvědí česnek naložíte, můžete ho používat po celý rok! V tomto našem výběru najdete několik nejlepších vyzkoušených receptů na medvědí česnek, ale také recepty na pokrmy ochucené právě tímto pokladem, medvědím česnekem.

číst dále ...

Kouzlete se saláty a připravte si svěží večeři

Dostaňte se na léto do formy. Vyzkoušejte namísto těžkých a smažených pokrmů lehká jídla, jako jsou čím dál oblíbenější Buddha bowls. Přestože můžete mít pocit, že vás zeleninový salát nezasytí, věřte, že v kombinaci s kvalitním masem nebo sýrem, tomu bude právě naopak. Nejen, že zaženete hlad, ale budete mít také spoustu energie. Salát nemusí být jen kombinace nakrájené zeleniny, ale mísa plná vyvážených a plných chutí.

číst dále ...

Zpestřete si grilování prvním nutričně kompletním rostlinným burgerem od české Many

Česká firma Mana přišla s novinkou, kterou je první nutričně kompletní rostlinný burger na světě. I přes jeho rostlinný původ neztrácí tento burger nic na chuti ani textuře. Díky intenzivnímu vývoji se podařilo vytvořit burger, který chutná stejně dobře jako ty masové, má pevnou strukturu, a přitom je i skvěle šťavnatý. ManaBurger není jen pro vegany, ale i pro ty, kteří mají rádi chuť poctivého burgeru z hovězího masa, ale chtějí si místo něj občas dopřát zdravější a nutričně plnohodnotnou alternativu vyrobenou s výrazně nižším dopadem na planetu. Výroba tohoto burgeru je totiž výrazně šetrnější k životnímu prostředí než produkce hovězího masa. Energetická náročnost je o polovinu nižší a spotřeba vody dokonce o 99 %.

číst dále ...

Zelenina jako strašák dětských talířů

Zelenina – základní potravina, která by měla mít své místo v dospělém, ale i dětském jídelníčku. Jenže donutit děti zeleninu jíst, bývá občas problém. Můžete ji ale šikovně schovat do jídel, ve kterých nepůjde tolik poznat. Přinášíme vám tipy, jak udělat pokrmy ze zeleniny atraktivnější a taky chutnější.

číst dále ...

4 nejlepší třešňové Cake Pops recepty

Tak dobré a přitom tak rychle pryč. Třešně jsou jedna z těch typicky letních surovin, která je pryč dřív, než se rozkoukáte. Vrhněte se na ně tento rok pořádně a až se vám přejí čerstvé, zakomponujte je do dezertů! Hitem jsou teď dezerty, které si každý jednoduše vezme do ruky bez složitého krájení a oddělování.

číst dále ...

3 okamžiky, kdy se vyhnout cukru a vsadit na svačinku plnou bílkovin

Když nás trápí pocit hladu, zaženeme ho jídlem. Spousta potravin ho dokáže přirozeným způsobem potlačit, obzvlášť potom ty, které jsou bohaté na proteiny a navozují rychlý pocit sytosti. Jiné zase naopak ovlivňují chutě a je lepší se jim vyhnout obloukem. Jsou to ty s vysokým glykemickým indexem, které sice „zaplácnou“, ale zanedlouho se žaludek ozve znovu a o to silněji. Obzvlášť pozor si dejte na potraviny, v kterých byste nenápadně ukrytý cukr nečekali. Ozývá se hlad nevhod? Zažeňte ho unikátní proteinovou tyčinku bez přidaného cukru.

číst dále ...

Bageterie Boulevard uvádí nové menu podle známého izraelského šéfkuchaře, jako první ho ochutnal izraelský velvyslanec

Zákazníci Bageterie Boulevard možnost ochutnat nové sezónní Chef Menu, které pro ně sestavil přední izraelský šéfkuchař Charlie Fadida z Tel Avivu. V menu hrají prim chutě i suroviny typické pro izraelskou kuchyni. Kromě dvou různých baget a polévky se v rámci řady Balanced calories představí také vegetariánský burger a veganský wrap. Nové Chef Menu je dostupné na všech pobočkách Bageterie Boulevard. Jako první menu ochutnal velvyslanec Státu Izrael v České republice Daniel Meron.

číst dále ...

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy