REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

nízká, srstnatá – zajíc, králík

Myslivecká polévka

Hutná polévka z kostí a odřezků masa ze zvěřiny, kořenové zeleniny, bílého vína, jalovčinek a dalšího koření.

Polévka ze zajíce

Polovina zajíce uvařená v osolená vodě doměkka, pak maso vyjmuté, obrané od kosti a překrájené na menší kousky, poté na rozškvařené slanině orestovaná nakrájená kořenová zelenina a nasekané bílé zelí, vše zalité procezeným vývarem ze zajíce a uvařené také doměkka, nakonec do polévky vloženo zaječí maso a polévka dochucená tymiánem, nasekanou petrželkou a solí.

Zaječí vývar s masovými knedlíčky

Nejméně 2 hodiny táhnoucí se vývar ze zaječího skeletu, kořenové zeleniny a dalších surovin, servírovaný s masovými knedlíčky a zavřenými domácími nudlemi.

Zvěřinový vývar s krupicovými knedlíčky

Zvěřinový vývar z kostí a kořenové zeleniny, servírovaný s vložkou krupicových knedlíčků a případně i se ztraceným vejcem.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy