REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

smažená, fritovaná

Bramboráčky z ovesných vloček

Bramboráčky z mrkve, brambor a dalších ingrediencí, usmažené dozlatova, podávané s ochucenou jogurtovou omáčkou.

Celer smažený se šunkou

V celku uvařený celer, nakrájený na plátky, obalený a usmažený do zlatova.

Celeráčky

Placičky z celeru, mouky, vajec, vody a koření, usmažené dozlatova.

Celerové placičky

Chutné smažené placky ze strouhaného celeru a dalších surovin. Skvělé s vařenými brambory, nebo samotné, se zeleninovým salátem.

Celerové řízky II.

Povařené plátky celeru obalené v trojobalu a usmažené dozlatova.

Celerové smaženky

Jednoduchý recept na celerové placky z cibule, vejce, strouhanky a sýra.

Cuketové karbanátky

Smažené karbanátky připravené z dužiny cukety, ovesných vloček, tvrdého sýra, salámu, vejce a dalších ingrediencí.

Cuketové placičky

Placičky z nastrouhané cukety, mouky, vejce, strouhaného sýra, měkkého salámu a koření, usmažené dozlatova.

Cuketové placičky s rajčaty

Plátky cukety plněné mozzarellou s bazalkovým pestem, obalené v pivním těstíčku, smažené dozlatova.

Cuketové placičky se salátem

Placičky z nastrouhané cukety, mouky, vajec, citronové kůry, kopru a lístků máty, usmažené dozlatova, servírované s ochuceným rukolovým salátem a kozím sýrem, posypaným pepřem.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy