REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

pečená, zapečená

Zapékaný celer se sýrem

Předvařené kostky celeru, zapečené v troubě spolu se sýrem a nasekanou petrželkou, servírované přelité smetanou.

Zapékaný chřest

Uvařený chřest, zapečený se smetanou a servírovaný s plátky vepřového masa a slaniny.

Zapékaný chřest s hřiby a rajčaty

Zajímavý recept na vařený chřest zapečený v troubě spolu s hříbky, vejci a sušenými rajčaty.

Zapékaný chřest se slaninou a sýrem

Ve svazku na “stojáka” uvařený chřest, po třech kusech zamotaný do anglické slaniny, zepčený v troubě pokladený plátkovým sýrem.

Zapékaný pórek

Povařený pórek obalený v plátcích šunky a sýra, zapečený přelitý vejci rozšlehanými s mlékem a nastrouhaným sýrem.

Zeleninové pyré zapečené s vejci

Pyré z brambor, mrkve, mléka a anglické slaniny s vejci.

Zeleninový nákyp

Vločky s mraženou zeleninou a vejci.

Zeleninový nákyp s vepřovým masem

Vařená zelenina smíchaná s vepřovým masem ve vlastní šťávě, přelitá omáčkou se sýrem, zapečená.

Zeleninový špíz se sýrovým přelivem

Špízy připravené z papriky, cibule, žampionů a hroznového vína, podávané se sýrovým přelivem.

Zelné závitky II.

Masovou směsí s rýží naplněné spařené listy zelí, zatočené do závitků, zapečené v troubě.

Zelné závitky z červeného zelí s banánem

Závitky ze zelných listů plněné plátky šunky a banánem, servírované s omáčkou z bílého vína, vývaru, rybízového džemu a smetanového sýru žervé.

Zelný nákyp s mletým masem

Povařené zelné listy zapečené spolu s mletým masem, hojně posypané sýrem v troubě.

Zelný nákyp s uzeným masem

Zapečený nákyp ze zelí, uzeného masa a dalších ingrediencí.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy