REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

těstoviny


Špagety se směsí z pečeného lilku, paprik a sušených rajčat

Zeleninová směs připravená podle receptu inspirovaného italskou kuchyní, servírovaná se špagetami.

Špagety se smetanovou omáčkou a žampióny

Jedna z variant přípravy špaget, tentokrát se smetanovou omáčkou doplněnou o plátky žampionů.

Špagety se špenátovou omáčkou doplněnou žampiony

Rychlý recept na smetanovou omáčku připravenou ze slaninovo-pórkového základu dochuceného špenátem, smetanou a žampiony.

Špagety se zeleninou

Uvařené špagety doplněné o orestované cukety, cherry rajčátka a dresink.

Špagety se zeleninou a houbami

Uvařené špagety servírované s na másle orestovanými houbami, celerem, paprikou, cibulí a kukuřicí.

Špagety se žampióny a s hráškem

Jedna z mnoha variant na chutné špagety.

Špagety v omáčce z brokolice a sýra

Celozrnné nebo i obyčejné špagety uvařené ve slané vodě, servírované se sýrovou omáčkou a růžičkami uvařené brokolice.

Špagety zapečené se salámem

Uvařené špagety promíchané s podušenými houbami a kousky salámu, zapečené v troubě dozlatova.

Špenátové cannelloni II.

Uvařené těstoviny naplněné špenátem, přelité rajčatovou omáčkou a posypané mozzarellou, zapečené dozlatova.

Špenátové ravioli

Domácí vařené ravioli naplněné špenátovou náplní a pokapané olejem, zdobené bazalkou.

Špenátové ravioly

Ravioly plněné špenátovou směsí, uvařené, při podávání pokapané máslem a posypané parmazánem.

Šunkové flíčky

Uvařené kousky vepřového uzeného bůčku smíchané spolu s těstovinami, zapečené v troubě spolu s rozšlehanými vejci.

Šunkové mušličky s pórkem

Těstoviny uvařené “al dante” čili “na skus”, smíchané se šunkou a pórkovou omáčkou.

Tábornické špagety

Do měkka uvařené špagety promíchané se směsí z cibule, česneku, konzervy ďábelských toustů, tabasca, kečupu, mleté papriky pálivé, pepře a soli, servírované ozdobené kolečky papriky a cibule.

Tagliatelle s cuketou a hráškem

Vařené těstoviny servírované s omáčkou z bazalkového pyré, smetany a dalších ingrediencí.

Tagliatelle s hráškovým pestem

Na skus uvařené italské těstoviny tagliatelle, servírované promíchané s hráškovo-smetanovým pestem, ozdobené nastrouhaným parmazánem a pár kuličkami hrášku.

Těstovinová pánev

Uvařené těstoviny (pene), opečené na oleji spolu se zeleninou a kolečky klobásy.

Těstovinové lasturky s masovou omáčkou

Uvařené těstoviny zalité omáčkou z mletého hovězího masa, rajčat, hrášku, vína a smetany.

Těstovinový dort

V troubě upečené dopředu uvařené těstoviny, promíchané s ochuceným špenátem, přelité rozšlehanými vejci se smetanou a strouhaným sýrem.

Těstovinový nákyp s drůbežím masem

Nákyp s orestovanými kousky kuřete, zapečený s těstovinami v troubě.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy