restované, opečené na oleji, grilované
Telecí řízek na žampionech
Plátky telecí kýty připravené minutkově, servírované se šťávou z výpeku s vložkou žampionů.
Telecí řízky na víně se žampióny
Orestované telecí steaky podušené v omáčce z výpeku.
Telecí řízky s dušenou zeleninou
Blanšírovaná zelenina podušená spolu se žampiony, servírovaná s opečenými plátky telecí kýty.
Telecí řízky s gorgonzolovou omáčkou
Malé steaky z telecího masa orestované a zalité omáčkou z výpeku, smíchanou s gorgonzolou, smetanou a brandy.
Telecí steak na grilu
Libové a lehce stravitelné. Pro tyto přednosti je telecí maso vhodné například jako dětská nebo dietní strava. Zpestřit jídelníček si jím ale může bezpochyby kdokoliv. I když má jeho příprava svá specifika, rozhodně není důvod se ho obávat. Na grilu máte telecí steak navíc hotový během pár minut a sami se přesvědčíte, že zkrátka stojí za to.
Telecí steak s chřestem a cherry rajčátky
Telecí steaky zprudka opečené na pánvi, servírované spolu s restovanou zeleninou, v tomto případě s cherry rajčátky a předvařeným chřestem.
Telecí steaky s bylinkami
Orestované steaky, potřené marinádou z hořčice s máslem, estragonu a petrželky.