REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

různě upravené uzeniny


Zapečená bavorská klobása

Bílé grilovací klobásy zalité pivní směsí, zapečené v troubě spolu s cherry rajčátky a paprikami.

Zapečená klobása se švestkami

Tvarůžky zapečené se směsí z cibule, klobásy, švestek, česneku a vajíček rozmíchaných se zakysanou smetanou.

Zapečená šunka v bramborovém těstíčku

Zapečená šunka vhodná jako teplé hlavní jídlo nebo studený předkrm.

Zapečené cibule plněné masem

Cibule, jejichž vydlabaný střed je naplněný okořeněnou směsí mletého masa. Zapečené v troubě a nakonec zasypané strouhaným sýrem.

Zapečené klobásky se slaninou a sýrem

Do klobás vložené kousky sýru, uzeniny pokladené na slaninu a na pánvi zapečené.

Zeleninová směs s vaječnými nudlemi

Rajčata, lilek, zelené fazolky, cibule, česnek a provensálské bylinky krátce restované a servírované s vaječnými nudlemi.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy