REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

vařené

Dušené hovězí z pomalého hrnce

V celku uvařené hovězí hrudí v pomalém hrnci, obložené zeleninou, podlité vývarem nebo vínem.

Hovězí guláš V.

Hovězí kližka dušená na restované cibuli spolu s kmínem, mletou paprikou, majoránkou a stroužkem česneku. Podlévaná hovězím bujónem.

Hovězí maso s rajskou omáčkou

Uvařené hovězí maso servírované přelité rajskou omáčkou.

Hovězí maso vařené

V celku uvařené hovězí přední bez kosti. Základní recept.

Hovězí na červeném víně s bramborovým pyré a restovanou zeleninou

Česká mlékárna Hollandia ve spolupráci s juniorskou sekcí Asociace kuchařů a cukrářů ČR připravila i letos voňavé sezónní recepty. Máme tu jeden podzimní na vařené hovězí maso servírované po plátcích hojně přelité šťávou, spolu s bramborovým pyré a blanšírovanou – restovanou zeleninou.

Hovězí na majoránce

Hovězí přední povařené s kořenovou zeleninou, servírované podlité omáčkou z vývaru.

Hovězí po burgundsku II.

Na kostky nakrájené hovězí zadní, vařené se zeleninou doměkka.

Hovězí v okurkové omáčce

Hovězí přední uvařené v osolené vodě s kořenovou zeleninou, servírované pokrájené na plátky, zalité smetanovou omáčkou s vložkou kyselé okurky.

Hovězí žebro vařené

Vařené hovězí maso je vhodné k podušené zelenině nebo k teplým omáčkám.

Jazyk s mandlovou omáčkou

Hovězí vařený jazyk v omáčce z mandlí, másla a červeného vína.

Pomalené telecí plátky na cibuli a cideru

Příprava pokrmu v pomalém hrnci. Tentokrát zde máme orestované telecí plátky pomalu vařené ve vývaru ochuceném worcestrem, sojovkou, ciderem, cibulí ….

Ragú z jazyka na víně

Kostičky uvařeného hovězího jazyka servírované smíchané s hustou omáčkou z cibulového základu, žampiónů, mrkve … a madeiry.

Vařené hovězí s pepřovou omáčkou

Zadní hovězí povařené se zeleninou, servírované na plátky s pikantní smetanovou omáčkou a kousky zeleniny.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy