REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

dušené

Hovězí dušené na houbách

Hovězí maso zadní, nakrájené na kostky, orestované, podušené pod poklicí doměkka, servírované s omáčkou doplněnou o uvařené sušené houby.

Hovězí dušené na petrželi

V celku na nudličkách petržele podušené hovězí maso (špička, kýta nebo roštěnec), servírované nakrájené na plátky, přelité omáčkou připravenou z vývaru, ve kterém se vařilo maso.

Hovězí dušené na pivu

Kostky masa podušené na cibulovém základě doměkka, zalité pivem.

Hovězí dušené s kapustou a kroupami

Kousky hovězího masa podušené na cibulovém základě s kroupami, kapustou a kořením.

Hovězí dušené v mrkvi

Kostky hovězího předního podušené spolu s mrkví.

Hovězí guláš II.

Guláš z hovězí kližky a dalších ingrediencí.

Hovězí guláš III.

Další varianta hovězího guláše servírovaného s knedlíkem, rýží, těstovinami nebo chlebem a houskou.

Hovězí guláš IV.

Další varianta guláše připraveného z podušených kostek hovězí kližky, cibule, česneku, rajčatového protlaku, vody nebo vývaru a koření, jak ho připravuje úžasná kuchařka, fotografka a food blogerka paní Naďa Indruchová.

Hovězí guláš na pivě

Guláš z předního hovězího masa nejlépe z hovězí kližky a dalších ingrediencí, ochucený kromě jiného pivem.

Hovězí guláš na pivě II.

Guláš z hovězího zadního, cibule a dalších ingrediencí, podlitý pivem, podušený doměkka.

Hovězí guláš na pivu

Poctivý guláš z hovězí kližky, vývaru z kostí, piva, masité papriky ….. V hrnci na sádle orestovaný základ z cibule a mleté papriky, na něm opečené a pak podušené kostky hovězího masa, zalité vývarem a pivem.

Hovězí guláš na rajčatech

Na kostky pokrájená hovězí kližka podušená s rajčaty, hotová servírovaná posypaná kostičkami šunky a strouhaným sýrem.

Hovězí guláš na způsob Csángó

Na kostky nakrájené hovězí maso, orestované na cibulce společně s mletou paprikou, kmínem a utřeným česnekem, poté podušené s kysaným zelím i s nálevem, zelenou paprikou a rýží, servírované s čerstvým pečivem.

Hovězí guláš s celerem

Kostky hovězího masa na cibulce a slanině s přídavkem celeru a koření.

Hovězí guláš s fazolemi

Guláš z kližky podlévaný vývarem a dušený na cibuli, se zelenou paprikou a kořením. Na závěr přidáme i konzervu fazolí v rajské omáčce.

Hovězí guláš s fazolemi a houbami

Guláš z hovězí kližky nastavený houbami a den předem máčenými bílými fazolemi.

Hovězí guláš s koňakem

Guláš z kousků hovězího krku podušeného na cibulovém základě spolu s česnekem, rajským protlakem a dalšími ingrediencemi, zjemněný smetanou a koňakem.

Hovězí guláš s kysaným zelím

Obdoba oblíbeného segedínského guláše, ale s dušenou hovězí kližkou a slaninou. Podávaný se zakysanou smetanou, která zjemní chuť.

Hovězí guláš s nakládanými houbami a paprikami

Hovězí kližka nakrájená na kostky, podušená na cibulovém základě spolu s omytými nakládanými houbami a sterilovanými paprikami.

Hovězí guláš s restovanými vepřovými játry

Hovězí guláš připravený z kostek hovězí kližky, papriky, cibulí a dalších surovin, nastavená na sádle orestovanými vepřovými játry, dochucený kečupem, pepřem, majoránkou a česnekem.

Přejít na stranu:

reklama

Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy